Αν μάθαμε κάτι από την ιστορία είναι ότι σε περιόδους κρίσης, το πρώτο που πεθαίνει είναι η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας.
Αν κάτι διαπιστώνουμε σε περιόδους κρίσης είναι ότι το Κράτος και η κάθε εξουσία, τοπικά και κεντρικά, το πρώτο που διαγράφουν από τις δράσεις τους είναι η κοινωνική προστασία, η κοινωνική ευαισθησία.

Τα πάντα κινούνται στον αστερισμό της παθητικής αντιμετώπισης των προβλημάτων της κοινωνίας και των πολιτών.
Αλήθειες που δεν εξωραϊζονται με «κινήματα»… πατάτας, ντομάτας, οπωροκηπευτικών, κινήματα που υπερπροβάλλονται, μόνο και μόνο για να μην ξεσκεπάζεται το απάνθρωπο πρόσωπο του Κράτους και εκείνων που χειρίζονται τις τύχες του.

Κρίναμε αναγκαίο αυτόν τον πρόλογο, για να δώσουμε έμφαση στα όσα σχετικά θέλουμε να πούμε, για αυτό το θέμα, σε τοπικό βέβαια επίπεδο.
Στην περιοχή μας η αλληλεγγύη έχει ακόμη ρίζες, όμως εκδηλώνεται σε επίπεδο συγγένειας, φιλίας και γνωριμίας.
Αλληλοβοήθεια και αλληλοκατανόηση, που σε πολλές περιπτώσεις δίνει την εικόνα της ελεημοσύνης, κάτι που προσβάλει τον συνάνθρωπό μας και τον θυμώνει, αλλά οι ανάγκες του, συγκρατούν τις αντιδράσεις του!

Σε οργανωμένο επίπεδο, κοινωνικές δράσεις έχουν αναπτύξει το παράρτημα Άρτας του Ερυθρού Σταυρού, οι Σύλλογοι Τριτέκνων και Πολυτέκνων, η Μητρόπολη, οι Δήμοι και άλλοι.
Ειδικότερα στο Δήμο Αρταίων η κοινωνική πολιτική και η αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, έχει ένα όνομα: ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ!

Η αντιδήμαρχος κυρία Βασιλάκη, η οποία στα πλαίσια της ευρύτερης κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, συνεχώς αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και δράσεις υποστήριξης και ενίσχυσης των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, δραστηριότητες που θα πρέπει να προβάλλονται, ώστε και άλλοι που ασχολούνται με τα κοινά, μήπως και την μιμηθούν!
Θα αναφερθούμε σε μερικές από αυτές, όπως κατά καιρούς μας τις κάνανε γνωστές, συμπολίτες μας, με προσωπική γνώση και εμπειρία, ως εκδήλωση ευχαριστιών προς το πρόσωπό της.

Επιβράβευση και αναγνώριση της προσφοράς της από δοκιμαζόμενους, από απλούς συνανθρώπους μας κι όχι μόνον.
Και μιλάμε για πολύ μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, γιατί οι δράσεις και οι δραστηριότητες της κ. Βασιλάκη είναι ευρείες και σε πολλά επίπεδα.

Στα δύο τελευταία χρόνια, στα πιο δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης, έχει να παρουσιάσει:
-    Συνεχείς διανομές πολλών τόνων τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες.
-    Διανομές ειδών ρουχισμού και υπόδησης για όλες τις ηλικίες.
-    Διανομές παιδικών παιγνιδιών.
-    Διανομές σχολικών ειδών σε μαθητές.
-    Και τελευταία και με απόλυτα διακριτικό τρόπο, προσφέρει πρωινό σε μαθητές σχολείων που το έχουν ανάγκη, όπως μας είπαν γονείς και δάσκαλοι της πόλης μας.

Τέλος οι προαναφερόμενες δραστηριότητες δεν είναι προϊόν οργανωμένης υπηρεσίας του Δήμου, είναι προϊόν της προσωπικής δραστηριότητας της κ. Βασιλάκη, έργο που υλοποιεί με επιμονή και υπομονή, με κόπους και με προσωπικές θυσίες και χωρίς καμία βοήθεια από άλλα άτομα.

ΛΕ-ΣΤΑΣ
-   

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top