Σήμερα και με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που αντιμετωπίζει όλος ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας του κορωναϊού, το camping αποτελεί το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό αντίδοτο για την αντιμετώπισή του.

Στο δε Camping Monolithi τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας για το πρωσωπικό και τους πελάτες του.
Και πέραν του γεγονότος ότι αποτελεί την πιο οικονομική λύση, έγινε και… σύγχρονη φιλοσοφία διακοπών.
Φθηνών διακοπών, πλουσίων όμως σε ενδιαφέροντα και καλοκαιρινές «απολαβές» και απολαύσεις.
Κάθε χρόνο ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», προβάλει και προτείνει το Camping Monolithi, που βρίσκεται στο Μονολίθι Πρέβεζας για πολλούς και σημαντικούς λόγους.
Επιλέγουμε το συγκεκριμένο κάμπινγκ, γιατί όποιος το γνωρίζει, έχει μετατρέψει τη διαμονή του, σε… κινητή εξοχική κατοικία.
Ένας από αυτούς είναι και ο συντάκτης αυτού του κειμένου, που πήγε με το τροχόσπιτο του, για 17 ημέρες και σήμερα κλείνει 17 ολόκληρα χρόνια και συνεχίζει.
Υπάρχουν άλλοι με παραμονή στο εν λόγω κάμπινγκ, κοντά στα… 40 χρόνια.
Έχουν μεταμορφώσει τα τροχόσπιτά τους, σε δεύτερη κατοικία κι όχι μόνο εξοχική.
Από προορισμός συνήθως φοιτητών, οικονομικά αδύναμων και διερχόμενων τουριστών, έγινε ιδανικός χώρος για νέα ζευγάρια, οικογένειες με μικρά παιδιά, εργαζόμενους και συνταξιούχους.
Μεταξύ τους οι κατασκηνωτές αναπτύσσουν στενές φιλίες, φιλίες που αντέχουν στο χρόνο και σε πολλές περιπτώσεις καταλήγουν και μόνιμες.
Υπάρχει αλληλεγγύη, αλληλοσεβασμός, κοινές κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και κλίμα… «οικογενειακής» γαλήνης και συμπεριφοράς.
Είναι το μοναδικό κάμπινγκ στο χώρο της Ηπείρου, όπου έχει επίσημη σεζόν 7 μηνών (από 1 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου), είναι το μόνο που προσφέρει δυνατότητες διακοπών, όλο το χρόνο, ασφαλές και με προσφερόμενους χώρους για τους κατασκηνωτές, μέχρι και… 60 τ.μ.
Σήμερα φιλοξενεί… 90 μόνιμα τοποθετημένα τροχόσπιτα, τα οποία στην πλειονότητά τους, ανήκουν σε αρτινούς και γιαννιώτες, αλλά και σε αγρινιώτες και αθηναίους, ακόμη και Πρεβεζιάνους, που βρίσκονται… μακριά ένα τσιγάρο δρόμο.
Πέραν από αυτή τη σημαντική καινοτομία (των μόνιμων κατασκηνωτών) στο κάμπινγκ «ΜΟΝΟΛΙΘΙ» λειτουργούν ταβέρνα, μίνι μάρκετ, καφετέρια, μπιτς μπαρ, πλυντήρια, δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες.
Υπάρχουν μπανγκαλόους δύο κλινών και χώροι για σκηνές, αυτοκινούμενα, και για τροχόσπιτα και τροχοσκηνές διερχόμενων.
Η δε περίφραξή του αποτελεί προστασία και απόλυτη ασφάλεια για τα μικρά παιδιά, τα οποία βρίσκουν απεριόριστους χώρους για να κάνουν ποδήλατο, πατίνι και να παίξουν μπάλα ή άλλα παιδικά παιγνίδια.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.campingmonolithi.gr.

 

Αναδημοσίευση από τον Μάιο του 2020

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top