Με θετικά αποτελέσματα επέστρεψε από το Ισραήλ η αποστολή της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ,στην 29ηΔιεθνή Τουριστική ΈκθεσηΙΜΤΜ  (International MediterraneanTourism Market) του Τελ – Αβίβ, που είναι  μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της ανατολικής Μεσογείου.

Η Ήπειρος αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο και δημοφιλή προορισμό για τους Ισραηλινούς τουρίστες, τόσο στον ορεινό όγκο, όσο και στα παράλια.  Ήδη το Ισραήλ είναι ανάμεσα στις τρεις πρώτες χώρες, σε ότι αφορά τις αφίξεις στην Ήπειρο και χρόνο με το χρόνο αυτοί οι τουριστικοί δεσμοί ενισχύονται και διευρύνονται, εν όψει και της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρουπροσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών και  εκπροσώπων των μεγαλύτερων τουριστικών πρακτορείων του Ισραήλ, οι οποίοι είχαν Β2Β συναντήσεις με ξενοδόχους και επαγγελματίες τουριστικών δραστηριοτήτων, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν ως συνεκθέτες στο περίπτερο της.
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε, όπως ήταν φυσικό, η επικείμενη έναρξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης του Τελ Αβίβ με τα Ιωάννινα, η οποία ξεκινά την Τετάρτη 17 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.
Η απευθείας πτήση, ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο το τουριστικό προϊόν της Ηπείρου κι ανοίγει νέες προοπτικές για τους επιχειρηματίες του τουρισμού και την τοπική οικονομία. Ήδη ταξιδιωτικά γραφεία της Ηπείρου και ξενοδόχοι συμφώνησαν συνεργασίες με tour operators του Ισραήλ, για την προσφορά τουριστικών πακέτων για τη χρονιά που διανύουμε, εξέλιξη η οποία δείχνει στην πράξη ότι οι στοχευμένες ενέργειες και η συλλογική προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια αποδίδει καρπούς.
Τα στελέχη της Περιφέρειας (Σωτήρης Λώλης- Αρετή Στασινού), παρουσίασαν την Ήπειροως τον προορισμό 4 εποχών, το συνδυασμό βουνού και θάλασσας, τις υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές, τις πολλές και διαφορετικές επιλογές για δραστηριότητες στη φύση και την τοπική γαστρονομία.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, φιλοξενήθηκαν ο Δήμος Ιωαννιτών, με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Γιώργο Λώλη, αλλά και εκπρόσωποι φορέων, Επιμελητηρίων, Ενώσεων ξενοδόχων και επαγγελματιών του κλάδου όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων.  Σημαντική βοήθεια στις επαφές και στην προβολή της Ηπείρου προσέφερε για άλλη μια φορά με την παρουσία της  η κ. Αλέγρα Μάτσα εκ μέρους της Ισραηλιτικής Κοινότητας των Ιωαννίνων.
Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκε ο Γ.Γ του Ε..Ο. Τ. κ. Δημήτρης Φραγκάκης, ο οποίος για μια ακόμη φορά εξήρε την σημαντική πρόοδο που έχει σημειώσει η Ήπειρος στην διεθνή προβολή της, στην προσέλκυση επισκεπτών όλο το χρόνο και ιδιαίτερα από την αγορά του Ισραήλ.
Το περίπτερο επισκέφθηκαν ακόμη, ο επικεφαλής Οικονομικών και Εμπορικών Σχέσεων (ΟΕΥ) της ελληνικής πρεσβείας στο Τελ Αβίβ, κ. Νικόλαος Χριστοδουλίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνο-Ισραηλινού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Cobi Bitton και η Δ/ντριακ. Souzana Frances.
Τέλος, στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου βρέθηκε και ο θρυλικός παίκτης της ομάδας μπάσκετ «Μακάμπι Τελ Αβίβ» ΝτόρονΤζάμσι, ο οποίος είναι πλέον επικεφαλής μάρκετινγκ της ομάδας. Ο ΕΟΤ έχειυπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τη Μακάμπι, συμπεριλαμβάνοντας δράσεις για την προώθηση του τουρισμού μέσα από τις πλατφόρμες του συλλόγου και από τις συζητήσεις που έγιναν προέκυψεότι η Ήπειρος διεκδικεί να είναι μέρος αυτής της προβολής.


Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

Go to top