EIΔΗΣΕΙΣ

Σε περαιτέρω στήριξη των κτηνοτρόφων προχώρησε η κυβέρνηση, με τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά, αναπληρωτή Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη και του υφυπουργού Απόστολου Βεσυρόπουλου, που είχε εκδοθεί τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Περισσότερα...

Το πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης του Παρατηρητή, που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022.

 

Κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Νότη Μηταράκη, ως επικεφαλής, τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεώργιο Αμυρά, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Στύλιο, τον Βουλευτή Καρδίτσας Γεώργιο Κωτσό, τη Βουλευτή Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβάλα επισκέφτηκε το Νομό Άρτας, την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Περισσότερα...

Οι λέξεις είναι πολύ λίγες για να εκφράσουν το μεγαλείο των συναισθημάτων που βιώνουμε ως εθελοντές καρκινοπαθείς στον Σύλλογο Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας «Επιστήθιοι Φίλοι».

Περισσότερα...

Ο απολογισμός του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά για το έτος 2021, όπως κατατέθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου:

Περισσότερα...

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Πύρρος» πραγματοποίησε ο πολιτευτής της ΝΔ Άρτας Ντίνος Παπαδημητρίου. 

Περισσότερα...

Συνάντηση και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχα το πρωί της Τρίτης με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη. Κατά την διάρκεια της συνάντησης κυρίαρχο ήταν το πνεύμα συναντίληψης με τον κ. Περιφερειάρχη για τα μείζονα θέματα τόσο συνολικά της περιφέρειας Ηπείρου όσο και ειδικότερα του νομού Άρτας.

Περισσότερα...

Open mall και δημιουργία Πολιτιστικών Διαδρομών

Περισσότερα...

Επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο απέστειλαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, με την οποία ζητείται η επανασύσταση και λειτουργία του ΚΕΝ Άρτας, με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας των Κέντρων Νεοσυλλέκτων σε όλη την περιφέρεια της χώρας.

Περισσότερα...

Καταβάλλονται από σήμερα, Παρασκευή 10η Ιουνίου 2022, οι προκαταβολές στους παραγωγούς της Π.Ε. Αργολίδος ύψους 11,5εκ. €, των οποίων οι καλλιέργειες εσπεριδοειδών επλήγησαν από τον Παγετό Ιανουαρίου 2022.

Περισσότερα...

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης παραβρέθηκε πρόσφατα ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας Μιχάλης Νικολάου, στα πλαίσια σύσκεψης της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρα, όπου συζητήθηκαν τρέχοντα και επίκαιρα θέματα, που αφορούν στην απονομή της δικαιοσύνης.

Περισσότερα...

Αυτοψία στο Θεατράκι του Κάστρου πραγματοποίησαν στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αρταίων αλλά και εξωτερικοί Πολιτικοί Μηχανικοί, προκειμένου να ελεγχθεί μακροσκοπικά η δομική τρωτότητα της κερκίδας εντός του Κάστρου.

Περισσότερα...

Σύντομα η εφημερίδα «Παρατηρητής της Άρτας» και η ηλεκτρονική της έκδοση www.paratiritis-artas.gr, θα δημιουργήσουν χώρο φιλοξενίας – προβολής και προώθησης των έργων αρτινών συγγραφέων, ποιητών κ.α. σε πανελλαδικό επίπεδο.

Περισσότερα...

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ν. Άρτας, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Δημητρίου. 

Περισσότερα...

Αποδίδει η συστηματική επένδυση στη μείωση εκπομπών θερμοκηπίου και χρήσης ενέργειας

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 108

Go to top