Το «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την προστασία προστατευόμενων και μη ειδών της άγριας πανίδας στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού», αποτέλεσε το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 22-10-2019 κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειου Μιχελάκη, στην έδρα του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου-Λευκάδας στο Δημοτικό Κατάστημα Ανέζας στον Άρτα.

Η σύγκλιση της ετήσιας συντονιστής σύσκεψης εντάσσεται στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που εκπορεύονται από το άρθρο 5 της απόφασης 173591/1629 (ΦΕΚ 4190 τ.Β΄/2018) σύμφωνα με το οποίο, κατόπιν πρόσκλησης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και προεδρεύοντα του οργάνου, συγκαλείται ετήσια σύσκεψη όλων των υπηρεσιών και φορέων που εμπλέκονται στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους στη διαχείριση και προστασία της περιοχής του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού και της ευρύτερης περιοχής.
Στα πορίσματα-αποφάσεις της ετήσιας συντονιστικής σύσκεψης συγκαταλέγονται, ο σχεδιασμός των επόμενων δράσεων που θα γίνουν με βάση το Τοπικό Σχέδιο Δράσης και η πραγματοποίηση μέχρι τέλος του έτους εκδήλωσης ενημέρωσης των τοπικών κοινωνιών για το ΤΣΔ, στην Πρέβεζα.
Να σημειωθεί ότι, στη θεματολογία που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης των ετήσιων συντονιστικών συσκέψεων συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων, τα προγράμματα φύλαξης του Εθνικού Πάρκου, η αξιολόγηση τυχόν περιστατικών λαθροθηρίας που αντιμετωπίστηκαν, η λήψη αποφάσεων για τη βελτίωση σε επιχειρησιακό επίπεδο της συνεργασίας και της αποτελεσματικότητας όλων των πλευρών και ο προγραμματισμός δράσεων για το επόμενο έτος.
Στην ετήσια σύσκεψη του οργάνου συμμετείχαν : ο Συντονιστής (Πρόεδρος) και υπηρεσιακά στελέχη των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, οι Δήμαρχοι Ακτίου-Βόνιτσας και Αμφιλοχίας, Αντιδήμαρχοι των Δήμων Νικολάου Σκουφά, Πρέβεζας, Αμφιλοχίας, Αρταίων, Ζηρού καθώς και η Διευθύντρια Ανάπτυξης του Δήμου Αρταίων, ο Πρόεδρος, ο Διευθυντής και ο Υπεύθυνος φύλαξης του Φορέα Διαχείρισης «Αμβρακικού Κόλπου-Λευκάδας», ο Διοικητής του Α.Τ. Αμφιλοχίας, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Αστυνόμευσης του Α.Τ. Άρτας, ο Προϊστάμενος Γενικής Αστυνομίας Λ/Χ Πρέβεζας, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Ακτίου-Βόνιτσας και ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Ζηρού, ο Λιμενάρχης Πρέβεζας, ο Πρόεδρος της Ε΄ΚΟΗ, ο επιστημονικός συνεργάτης της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top