Απάντηση της «Δημοτικής Αναγέννησης» σε άρθρο της δημοτικής αρχής.

Κι αφού στέγνωσε το μελάνι από το άρθρο της επικεφαλής της παράταξής μας κας Ταπραντζή, και πέρασαν αρκετές ημέρες από την δημοσίευσή του, κι ενώ ο Δήμαρχος, αντί να ενσκύψει στο υγειονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και η περιοχή μας, αναρτούσε στην δημοσιότητα «ιλαροκωμωδίες» που θύμιζαν προεκλογική «πασαρέλα»…
…ξαφνικά, λοιπόν, εμφανίστηκε άρθρο στην δημοσιότητα για τον χειρισμό της πανδημίας στον Δήμο μας, τούτη την φορά κάτω από το ονοματεπώνυμο διορισμένου, όπως άλλωστε όλοι οι αντιδήμαρχοι, στελέχους της δημοτικής αρχής.
  

Επειδή, λοιπόν η πανδημία έχει σταθεροποιήσει κίνδυνο και στην περιοχή μας τις τελευταίες ημέρες,

1)    Ο κος Τσιρογιάννης να αφήσει την δημόσια παρουσίαση «ανθρώπων-επάθλων» (όπως έχουμε ξαναπεί)
2)    Να συναισθανθεί τις υποχρεώσεις των εκλεγμένων απέναντι στην ευθύνη του αυξημένου αναλογικά αριθμού των «κρουσμάτων» στην περιοχή μας,
3)    Κι αφού μεταλλάξει το «χαμόγελο» βεβιασμένων προεκλογικών επάθλων, καθ’αναλογίαν με το ψυχοσυναισθηματικό φορτίο που γεννάει ο κίνδυνος της πανδημίας,
ας ακούσει, έστω και τώρα, τις εμπεριστατωμένες προτάσεις της «Δημοτικής Αναγέννησης» και των στελεχών της, που από τον Μάρτη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την προσφορά συμμετοχής και στον δήμο των Υγειονομικών στελεχών της παράταξής μας Γιώτη Χρήστου και Μιχάλη Θανάση, που δεν αξιοποιήθηκε από τον Δήμο.

Όσον αφορά για το συγκεκριμένο άρθρο που υπογράφει στέλεχος του Δήμου, που η θέση του κρίνεται από την υπογραφή του Δημάρχου, η απάντησή μας είναι ακριβώς το προηγούμενο άρθρο της επικεφαλής μας με τίτλο: «τα αυτονόητα που έγιναν ζητούμενα στον Δήμο Αρταίων», που αποδεικνύει ποιος πραγματικά, με δημόσια εικόνα «θιασάρχη τσίρκου» προεκλογικών επινικίων, εκθέτει την Πόλη μας!

 

η γραμματεία και εκλεγμένη δημοτική ομάδα της «Δημοτικής Αναγέννησης»
Βασιλάκης Σωτήρης, Γιώτης Χρήστος, Μιχάλης Θανάσης, Πλατσούκας Αποστόλης, Χουλιάρα Χαρά,
Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια (επικεφαλής)

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top