Χωρίς πλέον να μας προκαλεί έκπληξη, γίναμε και πάλι μάρτυρες άλλου ενός μυθιστορήματος με πρωταγωνιστές με βάση τις ταμπέλες τους, εμάς τους κακούς δεξιούς και καλούς τους πατριώτες της πρώην κυβέρνησης, οι οποίοι τώρα ως αντιπολίτευση, κόπτονται για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Άρτα, το μέλλον και την αξιοποίηση των τμημάτων του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.

Τι έκαναν άραγε τα προηγούμενα 5 χρόνια που κυβερνούσαν για αυτό;
Επειδή φίλοι μας ούτε εμείς ούτε ο Αρτινός πολίτης έχει την μνήμη χρυσόψαρου σας ξαναθυμίζουμε τα ακόλουθα:
Η Οργάνωσή μας από την πρώτη στιγμή είχε καταγγείλει στον Αρτινό λαό ότι το να καταργείς μία αυτοδιοίκητη δομή και να μεταφέρεις την έδρα της από την Άρτα στα Ιωάννινα, όπου την πλειοψηφία έχουν οι συν - ηπειρώτες μας Γιαννιώτες, θα αποδειχθεί προβληματικό.
Πέραν αυτού είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι έστω εκ του μη όντως (όπως αποδείχθηκε από τις κατηγορηματικές δηλώσεις των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων) έγινε κάποια συζήτηση για να δείξουμε ως Αρτινοί τις προθέσεις μας.
Με αφορμή αυτή την συζήτηση όμως οι πρώην κυβερνώντες άρχισαν να καταγγέλλουν.
Εμείς τότε και τώρα και χωρίς τοπικιστικές διαθέσεις ξαναλέμε. Εμείς είμαστε υπέρ της παραμονής και αύξησης των τμημάτων και κυρίως των σχολών στην Άρτα και μετονομασίας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε πανεπιστήμιο ΗΠΕΙΡΟΥ. Ήμασταν νοικοκυραίοι με αυτοδιοίκητη τριτοβάθμια δομή με έδρα την Άρτα και η περιοχή μας, από όπου καταγόταν ο τότε πρωθυπουργός και η προβεβλημένη Υπουργός μας, την ενσωμάτωσαν σε άλλη αυτοδιοίκητη δομή με έδρα τα υδροκέφαλα Γιάννενα.
Δηλαδή αυτοί που χαϊδεύανε τώρα καταγγέλλουν.
Ποιόν καταγγέλλετε φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως τον εαυτό σας;

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top