Έργα για τη διαμόρφωση και ανάδειξη της περιοχής της Παρηγορήτισσας, πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο από τον Δήμο Αρταίων, με προϋπολογισμό 2.072.362,36 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Ηπείρου) . 

Με στόχο τη  τουριστική ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών,  ο Δήμος Αρταίων υλοποιεί τις εξής παρεμβάσεις:

- Η περιοχή μετατρέπεται σε ζώνη ήπιας κυκλοφορίας.
- Γίνεται αντικατάσταση των υφιστάμενων πλακοστρώσεων με νέες.
- Αυξάνεται η φύτευση και οι δενδροφυτεύσεις.
- Αναβαθμίζεται ο ηλεκτροφωτισμός με τοποθέτηση φωτιστικών led.
- Διαμορφώνονται οριοθετημένες θέσεις στάθμευσης.
- Γίνονται διαπλατύνσεις πεζοδρομίων για την απρόσκοπτη κίνηση ΑμεΑ και επίστρωση με ειδικές πλάκες για την όδευση τυφλών.
- Δημιουργούνται τρεις νέες  θέσεις στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στην Παρηγορήτισσα.

Τα έργα για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής της Παρηγορήτισσας επέβλεψε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Τον Δήμαρχο, στην επίσκεψή του συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, κ. Δημήτρης Σφήκας, ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας και επιβλέπων του έργου,  κ. Άγγελος Σακκάς και ο εργολάβος του έργου κ. Γιάννης Γοργόλης, προκειμένου να επιθεωρήσουν και να διαπιστώσουν από κοντά  την πρόοδο των εργασιών.

«Ένα σημαντικό έργο που σε συνδυασμό με την ανάπλαση του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου  (open mall) θα αλλάξει την εικόνα του κέντρου της πόλης μας» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top