«Τιμητική εκδήλωση για τον ΚΛΕΩΝΑ ΤΣΕΤΗ, «ιδρυτή της μεγάλης ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας UNI-PHARMA, προγραμματίζει ο Δήμος Αρταίων, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες της υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε, λόγο της πανδημίας του κορονωϊού».

Αυτή ήταν η απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΑΚΛΙΑ, σε σχετική ερώτηση της εφημερίδας «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ της ΑΡΤΑΣ».

Πιο συγκεκριμένα τον ρωτήσαμε: «Με αφορμή αφιέρωμα της εφημερίδας μας στον ΚΛΕΩΝΑ ΤΣΕΤΗ, που έγινε το Μάιο του 2016, η δημοτική σύμβουλος ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, έκανε πρόταση δύο φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων, επί δημαρχίας Γιάννη Παπαλέξη και επί δημαρχίας Χρήστου Τσιρογιάννη, για να τιμηθεί ο εν λόγω διαπρεπής συμπατριώτης μας, όχι μόνο για την πανελλήνια επιχειρηματική και επιστημονική δραστηριότητά του, αλλά και για την κοινωνική δραστηριότητα, αλληλεγγύη και συμβολή του, στην κοινωνία της περιοχής μας.
Πάρθηκαν δύο ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις αποδοχής αυτής της πρότασης, από δύο διαφορετικά δημοτικά συμβούλια, οι οποίες ακόμα δεν υλοποιήθηκαν. Γιατί;».
Και η απάντηση του κ. Χαρακλιά: «Από την επόμενη της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, δόθηκε εντολή από το δήμαρχο ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, η προετοιμασία εκδήλωσης προς τιμήν του, τόσο για το έργο του, όσο και για την κοινωνική προσφορά του στον τόπο μας. Σε πρώτη φάση και με την υπ’ αρ. 276/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δόθηκε το όνομα του ΚΛΕΩΝΑ ΤΣΕΤΗ στα ευρυχώρια του Ο.Τ. 117, 118 και τμήματος του 125, της οδού Καραπάνου. Συνάμα σχεδιάζουμε ειδική εκδήλωση προς τιμήν του, αντάξια της προσωπικότητάς του, και της προσφοράς του στην περιοχή μας. Θα είναι μια ξεχωριστή εκδήλωση για όλους μας και θα πραγματοποιηθεί μόλις οι συνθήκες της πανδημίας μας το επιτρέψουν…»!

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top