Πιστό στην αποστολή του το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να βρίσκεται πάντα κοντά και να υποστηρίζει τους αδύναμους συμπολίτες μας συνεχίζει, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας, με εντατικό ρυθμό, από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, να διανέμει δέματα αγάπης με είδη τροφίμων σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του νομού μας.

Στόχος του Τμήματος και αυτή τη φορά είναι κανείς οικονομικά αδύναμος συμπολίτης μας να μην μείνει με το παράπονο ότι κανείς δεν τον σκέφτηκε, κανείς δεν βρέθηκε να του συμπαρασταθεί.
Και αυτή η μεγάλη προσπάθεια ευοδώθηκε χάρις στη μεγάλη κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν πολλοί συμπολίτες μας και ορισμένοι Φορείς της περιοχής μας καθώς και στη συμπαράσταση που πρόθυμα μας προσέφερε η Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ η οποία ενέκρινε σχετικό αίτημά μας για αποστολή τροφίμων.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε σε όλους τους συμπολίτες μας που με προσφορές τροφίμων ή χρημάτων μας ενίσχυσαν, στην Κεντρική Διοίκησητου Ε.Ε.Σ που μας έστειλε σημαντική ποσότητα τροφίμων καθώς και τους παρακάτω Φορείς για τις προσφορές τους:

1.    Τα S/M ΑΓΓΕΛΗΣ Α.Ε.
2.    Τα S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.
3.    ΔΕΕΠ ΝΔ ΑΡΤΑΣ
4.    Το Τοπικό Εργοστάσιο της ΙΟΝ ΑΕ.

Το Τμήμα μας, όπως κάνει πάντα, και αυτή τη φορά κατέβαλε την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε να διαχειρισθεί την προσφορά τους με τον απαραίτητο «σεβασμό» και να διανεμηθεί με τον πιο προσεκτικό και δίκαιο τρόπο σε κείνους τους συμπολίτες μας που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.
Πιστεύουμε ότι κανένας απ΄αυτούς τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας δεν έμεινε, και αυτή τη φορά, με το παράπονο ότι τις Άγιες αυτές ημέρες κανείς δεν τον σκέφθηκε.
Και αυτό οφείλεται στην κοινή προσπάθεια όλων μας και για αυτό απευθύνοντας σε όλους τον Αναστάσιμο Χαιρετισμό ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗευχόμεθα το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει και καθοδηγεί πάντα τις ενέργειές μας σε έργα αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης που χαρίζουν την μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη χαρά στη ζωή μας.ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top