Υπογράφηκε από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κο Καραγιάννη, η έγκριση δέσμευσης ποσού 3,5 εκ. € για την υλοποίηση του έργου: «Βελτίωση επαρχιακής οδού Μακρύκαμπος – Σκοτωμένο».

Η Περιφέρεια Ηπείρου είναι έτοιμη για τη δημοπράτηση του έργου και ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Τζουμέρκων. Το συγκεκριμένο έργο θα υλοποιηθεί μετά από επίμονες προσπάθειες, καθώς είχε απενταχθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων την τελευταία τριετία και εντάχθηκε ξανά το 2020.
Με το προτεινόμενο έργο βελτιώνονται οι συνθήκες κυκλοφορίας στο οδικό τμήμα Μακρύκαμπος – Σκοτωμένο εντός του οικισμού Μακρυκάμπου, που σήμερα είναι επικίνδυνες λόγω στενότητας του δρόμου, απότομων καμπυλών και το μεγαλύτερο τμήμα της είναι χαλικοστρωμένο.
Η υπόψη Επαρχιακή Οδός, στο προτεινόμενο τμήμα της, είναι συνδετήρια της 16ης Επαρχιακής Οδού «Γέφυρα – Ανεμορράχη – Καλλονή – Ράμια – Λεπιανά – Άγναντα – Κτιστάδες – όρια Νομού Ιωαννίνων» με την 19η Επαρχιακή Οδό «Κάτω Γραικικό – Σκοτωμένο».
Το μήκος της νέας οδού είναι 3,4 χλμ και θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης καθώς και κατασκευή γέφυρας.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top