Ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση ενός ακόμη έργου για τον πρωτογενή τομέα της Άρτας, αρχίζει να πραγματοποιείται, καθώς υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη και του αναδόχου του έργου, Θωμά Χριστιά, παρουσία και του Αντιδημάρχου Γιώργου Πανέτα, η σύμβαση που αφορά την «Βελτίωση – Ασφαλτοστρώση αγροτικών οδών στη Τοπική Κοινότητα Γραμμενίτσας».  

Το σύνολο της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 62.450,00 ευρώ με ΦΠΑ,  και χρηματοδοτείται από Δημοτικούς πόρους και πόρους της Περιφέρειας.
Ειδικότερα, η παρούσα  μελέτη αφορά την βελτίωση – τσιμεντόστρωση 700μ. αγροτικών οδών στην Τοπική Κοινότητα Γραμμενίτσας, όπου μεταξύ άλλων πρόκειται να υλοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σε αγροτικούς δρόμους, διάνοιξη και τσιμεντόστρωση, εκσκαφή θεμελίων, τεχνικών έργων και τάφρων, καθαίρεση περιφράξεων – λαμαρινοκατασκευών κ.α.
Πρόκειται για αγροτικούς δρόμους, οι οποίοι παρουσιάζουν μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και οδηγούν σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις και οι συγκεκριμένες εργασίες  θα βοηθήσουν σημαντικά τόσο στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα όσο και στην προσβασιμότητα  των αγροτών.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top