Άλλη μία δράση εξωστρέφειας και προβολής της Άρτας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες. Πρόκειται για το “FamTrip” δημοσιογράφων από έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας, που εξειδικεύονται στο τουριστικό ρεπορτάζ.

Στο ταξίδι που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αρταίων από τις 2 Ιουλίου έως στις 4 Ιουλίου, συμμετείχαν δημοσιογράφοι από το TravelGirl, CNN Greece, GRTimes, Debbiestravel, Tlife, Οικονομικός Ταχυδρόμος, ΒΕΡΓΙΝΑ τηλεόραση κλπ.
Το δημοσιογραφικό πρόγραμμα περιήγησης, περιελάμβανε επισκέψεις και γνωριμία με σημαντικά τοπόσημα της Άρτας – από τα ορεινά, μέχρι τις εκκλησίες, τα παραδοσιακά καφενεία, τα μονοπάτια κλπ- καθώς πρόθεση του Δήμου ήταν να παρουσιαστούν μέρη και εμπειρίες για την προώθηση του θεματικού και του εναλλακτικού τουρισμού.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με Συλλόγους, Σωματεία καταλυμάτων, εστιάτορες που μύησαν τους προσκεκλημένους σε ηπειρώτικες συνταγές φτιαγμένες με τοπικές πρώτες ύλες.

Τέλος, οι δημοσιογράφοι συμμετείχαν σε εναλλακτικές δραστηριότητες στον Αμβρακικό και στα χωριά της Άρτας.

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης ευχαριστεί θερμά:

Τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαρακλιά για τον ευρύτερο συντονισμό,  τον  κ. Θεοφάνη Κίτσο, Πρόεδρο της Τ.Κ. Ροδαυγής, για την ευγενική του παρουσία και την προσφορά των εξαιρετικών τοπικών προϊόντων στους συμμετέχοντες, τον κ. Χρήστο Ντάλα, Πρόεδρο της Τ.Κ. Πιστιανών, για τη συμμετοχή του στην υποδοχή των εκπροσώπων των ΜΜΕ στη Ροδαυγή και τα Πιστιανά, την κα. Γεωργία Πατέντα, Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Επιπλωμένων Διαμερισμάτων & Ξενώνων Αγροτουρισμού Ν. Άρτας «ο Άραχθος» για το ενδιαφέρον που έδειξε και τη σημαντική βοήθεια που προσέφερε καθόλη τη διάρκεια του presstrip, την κα Μαρία Παπαβασιλείου, Γραμματέα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Επιπλωμένων Διαμερισμάτων & Ξενώνων Αγροτουρισμού Ν. Άρτας «ο Άραχθος» για την ευγενική της συμβολή σε αυτό το εγχείρημα του Δήμου Αρταίων και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αρταίων κ. Θανάση Αρκουμάνη, για την βοήθεια που προσέφερε στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια της  παραμονής τους στην Άρτα.

Για τα κεράσματα από τις επιχειρήσεις:

Την κα Έφη Σπυροπούλου και την εταιρεία Thesauri, για την ευγενική προσφορά των κορυφαίων σε ποιότητα προϊόντων της (χαβιάρι)
Τον κ. Βαγγέλη Γείτονα και την εταιρεία V.Geitonasγια την προσφορά των κορυφαίων σε ποιότητα προϊόντων της (καπνιστό χέλι)
Τον κ. Θανάση Κοντοδήμα και την εταιρεία Amvrelia για την προσφορά των κορυφαίων σε ποιότητα προϊόντων της (ελιές και πάστα ελιάς)
Τον κ. Σπύρο Παλαιοδήμο και την ποτοποιία «Ούζο Αρτινό» για την ευγενική χορηγία των προϊόντων της
Τον κ. Βασίλη Τάσιο, εμπνευστή του Λαογραφικού Μουσείου Ροδαυγής
Την κα Αλεξάνδρα Μουργελά και τον παραδοσιακό ξενώνα «Νησίστα», για την προσφορά τοπικών προϊόντων στους φιλοξενούμενους
Τον κ. Νεκτάριο Σταύρου και την ταβέρνα «Ροδαυγή» για την προσφορά των ροφημάτων στους φιλοξενούμενους

Ιδιαίτερες ευχαριστίες:

Στον κ. Θεοχάρη Βαδιβούλη, δικηγόρο – γραφολόγο, μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αρταίων, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Νομού Άρτας και την αρχαιολόγο κα Βασιλική Γαλάνη για την ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας, την κα Σοφία Αναγνωστάκη, δημοσιογράφο και Έφορο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Ορειβατικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Ξηροβουνίου Αράχθου Άρτας για την πολύτιμη συνεισφορά της στην περιήγηση στα μονοπάτια του Ξηροβουνίου, τον κ. Στέφανο Κόκκινο, ταμία του Ορειβατικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Ξηροβουνίου Αράχθου Άρτας για την συμβολή του στην ξενάγηση των συμμετεχόντων , τον κ. Γιώργο Τάτση, για την παρουσία του όλες τις ημέρες και την πολύτιμη συμβολή του σε όλο αυτό το εγχείρημα.


ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top