Το πλάνο της οικονομικής και αγωνιστικής ανασυγκρότησης της ιστορικής Αναγέννησης Άρτας, παρουσίασε ο νέος επενδυτής της ομάδας, κ. Θωμάς Μωραΐτης, στον Δήμαρχο Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη, και στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Κώστα Χαρακλιά.

Η συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, παρόντος και του κ. Κώστα Μπανιά ως γνωστόν κατόχου του ιστορικού αρχείου της Αναγέννησης.
Κοινή ήταν η διαπίστωση, ότι η Αναγέννηση έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αρταίων : «Ο Σύλλογος έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας σε ό,τι χρειάζεται προκειμένου να πετύχει την ανάκαμψή του. Έχει συνδεθεί με τη νιότη μας και θέλουμε να βοηθήσουμε, ώστε και οι επόμενες γενιές Αρτινών να νιώσουν ίδιες συγκινήσεις».
Aπό την πλευρά του ο κ. Μωραΐτης δεσμεύτηκε ότι θα δημιουργήσει τις  κατάλληλες συνθήκες ώστε η Αναγέννηση, να ανεβεί κατηγορία αλλά και να αποκτήσει ξανά την παλιά της αίγλη.
Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον κ. Μωραΐτη σχετικά με την μεταστέγαση του γραφείου του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αναγέννησης Άρτας, εντός του Δημοτικού Σταδίου και το αντίστοιχο του τμήματος χάντμπολ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, για το λόγο ότι ο Δήμος Αρταίων προχωρά στη δημιουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια (Alzheimer) και ως κατάλληλος χώρος για την φιλοξενία του Σταθμού, έχει υποδεχθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου, το κτήριο της Οδού Ορλάνδου, διότι για το κτήριο είναι ισόγειο, άρα και θα εξυπηρετούνται καλύτερα οι ηλικιωμένοι δημότες μας, ζητώντας για ακόμη μία φορά η Αναγέννηση να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή του Δήμου.
Επιπλέον ο κ. Τσιρογιάννης  στάθηκε  και  στην πρόθεση του Δήμου να παραχωρήσει ειδικό χώρο και ειδική προθήκη στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, για το ιστορικό αρχείο της Αναγέννησης. Μία τέτοια κίνηση, θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το αρχειακό και αναμνηστικό υλικό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους Αρτινούς – ακόμη και αυτούς που δεν έχουν άμεση ενασχόληση με τον αθλητισμό- να έρθουν σε επαφή με τη μεγάλη και ζωντανή ιστορία του Συλλόγου.
Στο πλαίσιο αυτό, συμφωνήθηκε το επόμενο διάστημα να επαναληφθεί μία αντίστοιχη συνάντηση, για να τεθούν επί τάπητος πρακτικά ζητήματα στα οποία μπορεί ο Δήμος να συνδράμει αλλά και να συζητηθεί εκτενέστερα η πρόταση του Δημάρχου και για ένα επιπλέον χώρο στις εργατικές κατοικίες.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top