Οι εκλογές του Δεκεμβρίου είναι πλέον πολύ κοντά και η παρακαταθήκη που άφησε η Πρόεδρος μας Φώφη Γεννηματά, για ενότητα και αγώνα, θα πρέπει να είναι γνώμονας όλων μας.

Γιατί μόνο έτσι η Δημοκρατική Παράταξη θα γίνει ξανά πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Ο σεβασμός μας πρός όλους τους υποψήφιους προέδρους πρέπει να είναι δεδομένος και η ευχή μας, μέσα από τον αγώνα τους, να κινητοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες οι οποίοι να προσέλθουν στις κάλπες και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα νίκης.

Με βάσει τά παραπάνω και με δεδομένο ότι ο προοδευτικός κόσμος αναζητά νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και νέες νοοτροπίες, επιλέγω τον Νίκο Ανδρουλάκη και την νέα γενιά μπροστάρη της παράταξης μας.

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top