Επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο απέστειλαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, με την οποία ζητείται η επανασύσταση και λειτουργία του ΚΕΝ Άρτας, με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας των Κέντρων Νεοσυλλέκτων σε όλη την περιφέρεια της χώρας.

Στην επιστολή επισημαίνεται ότι το στρατόπεδο στην Άρτα διαθέτει άριστες εγκαταστάσεις, έχει μικρό λειτουργικό κόστος, είναι ένας ιστορικός θεσμός που λειτουργεί στην Άρτα αδιαλείπτως από το 1897 με την σύσταση του 3/40 Συντάγματος Ευζώνων της Άρτας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία της περιοχής. Είναι θεσμός που όλη η τοπική κοινωνία τον θέλει και συνδράμει με κάθε τρόπο για την βελτίωση και αναβάθμιση του. Τονίζεται τέλος, ότι απαίτηση όλης της τοπικής κοινωνίας είναι να λειτουργήσει στην Άρτα το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων που δικαιούται να έχει η Περιφέρεια Ηπείρου.

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

Login

Go to top