Διάλογο με τους κατοίκους και επιχειρηματίες της γειτονιάς της Άνω Πόλης, είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος  Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνεχίζοντας τις συναντήσεις του στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που αναπτύσσει εδώ και καιρό με τον τίτλο «Διάλογος με τους πολίτες και την Τοπική Κοινωνία».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ της Άνω Πόλης, όπου οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν στην Δημοτική Αρχή ζητήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη γειτονιά τους.
Το δημοτικό κλιμάκιο αποτελούνταν από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρη Σφήκα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας και Πρασίνου Παντελή Κωλέτσο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αρταίων Αντώνη Καραμπίνα και το μέλος της Κοινότητας Αρταίων Γιώργο Γιαννούλη.
Όπως τονίστηκε στη συνάντηση, «Ο Δήμος Αρταίων είναι ένας μεγάλος Δήμος με μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Οι στόχοι αυτών των συναντήσεων είναι να βρίσκεται η Δημοτική Αρχή, κοντά στους πολίτες, να ακούν τα προβλήματα, να δίνουν λύσεις επί τόπου ή να δρομολογούν λύσεις για όσα χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Ο Δήμος και το Δημαρχείο έχουν πάντα ανοιχτές πόρτες για όλους και η Δημοτική Αρχή πάντα επισκέπτεται τις γειτονιές. Υπάρχουν, όμως, και αστοχίες. Και θέματα τα οποία δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ «θέματα». Αυτά τα αναγνωρίζουμε και ζητούμε με θάρρος συγνώμη όταν δεν υπάρχει η αντιμετώπιση που θα έπρεπε, ανεξάρτητα από την αιτία. Η δουλειά της Δημοτικής Αρχής είναι να δίνει λύσεις, ανεξάρτητα από τις τρικλοποδιές. Και η δουλειά των δημοτικών συμβούλων και των εργαζομένων, είναι να προφυλάσσει την κοινωνία ακριβώς από αυτές τις τρικλοποδιές».
 


Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top