Αγαπητές-οί Τζουμερκιώτισσες-τες
Με έκπληξη μάθαμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δ. Σ. του Δήμου μας υπέβαλαν την ανεξαρτητοποίησή τους οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της παράταξής μας Καπέλης Όμηρος και Τσαλοκώστας Παναγιώτης.

Η πράξη τους χωρίς καμία συζήτηση με τα άλλα μέλη της παράταξης και χωρίς λογοδοσία σε αυτούς που τους ψηφίσαμε μας αφήνει ενεούς.

Την ώρα που η παράταξή μας προσπαθεί να δημιουργήσει ένα μέτωπο προοδευτικών-δημοκρατικών-αριστερών δυνάμεων στον τόπο μας απέναντι στην χωρίς όραμα,  ανύπαρκτη (εκτός εργολαβιών και ρουσφετιών), παράταξη του κ Χασιάκου, οι πρώην συνοδοιπόροι εγκαταλείπουν το πλοίο χωρίς την αίσθηση του χρέους ενημέρωσης των συνδημοτών. Αποφεύγοντας τις στοιχειώδεις δημοκρατικές διαδικασίες διαλόγου φαίνεται πως ψάχνουν μόνο την πολιτική τους (ίσως και οικονομική τους) επιβίωση παρά το κοινό συμφέρον του τόπου (που εμπεριέχει και το δικό τους).

Ψιλά γράμματα πολιτικού ήθους θα μας πείτε. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ανοιχτά, δημοκρατικά, συλλογικά και με αλληλεγγύη για τη νίκη της δικής μας παράταξης στις ερχόμενες εκλογές και την αλλαγή στον τόπο μας.
Η γραμματεία της Παράταξης

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top