* ΤΑ κωμικοτραγικά της επικαιρότητας μας επαναφέρουν και πάλι στην ενεργό δράση αυτής της στήλης. Και από πού να αρχίσουμε;

 

* ΑΣ ξεκινήσουμε από την τελευταία ειδική και διευρυμένη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, στο οποίο ακούστηκαν… κυριολεκτικά τερατολογίες σε σινεμασκόπ, χωρίς καν αντίλογο!

 

* ΟΠΩΣ η χρησιμοποίηση του γκρι και των αποχρώσεών του στις πλακοστρώσεις του OPEN MALL, έγινε, άκουσον – άκουσον, για να μην αποσπάτε η προσοχή των περιπατητών από τις βιτρίνες των καταστημάτων!!!

 

*ΚΑΙ οι κακοτεχνίες και δια γυμνού οφθαλμού, ακόμη και ανίδεων, λέμε εμείς, έγιναν για να «μη ματιάζουν αυτό το «κομψοτέχνημα» του OPEN MALL!

 

* Ναι, τα έργα της ανάπλασης εγκυμονούν κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων, το παραδέχτηκε και η Διευθύντρια των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου μας,

 

* ΟΜΩΣ να μην ανησυχούμε, μας είπε η εν λόγω Διευθύντρια, αν «φάτε τα μούτρα σας», θα… αποζημιωθείτε!!!

 

* ΓΙ’ ΑΥΤΟ σας λέω αδέρφια, γκρεμοτσακιστείτε εσείς κι εμείς… πλερώνουμε! Αρμόδια απάντηση για… χειροκρότημα!!!

 

* ΑΛΛΑ τη συζήτηση «έκλεψε» η ατάκα του πρώην δημάρχου Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, όπως μας την μετέφεραν: «Δεν βάλαμε υπεύθυνο επίβλεψης αυτών των έργων, για να μην επιβαρύνουμε το Δήμο με… 90.000 ευρώ!!!

 

* ΚΑΙ γιατί κ. Τσιρογιάννη δεν επιβλέπατε ο ίδιος αυτά τα έργα, όπως έκανε παλιότερα ο αείμνηστος ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ και δούλευαν όλα σωστά;

 

* ΜΗ γελάτε πολύ αδέρφια, θα ακουστούν κι άλλα, πιο… παλαβά!

 

* ΕΡΓΑ 15.000.000 ευρώ και ο Δήμος μας… τσιγκουνεύτηκε 90.000 ευρώ για να τα παρακολουθούν, όπως πολύ σωστά παρατήρησε και ο Δημοτικός Σύμβουλος ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ απευθυνόμενος στον πρώην δήμαρχο.

 

* ΓΙ’ ΑΥΤΟ και ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

 

* ΟΛΑ τα παραπάνω ενδεικτικά είναι. Το μενού αυτής της συνεδρίασης ήταν… «πλουσιότατο»!

 

* ΚΑΙ το «δια ταύτα»; Στο δρόμο που χάραξε ο  πρώην!!!

 

* ΠΑΜΕ κατά ΠΑΣΟΚ Ηπείρου μεριά! Στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι ηπειρώτες ΠΑΣΟΚοι ψήφισαν ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ για… Χαλίφη στη θέση του Χαλίφη ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ.

 

* ΠΟΥ τον ξέρανε, πότε τον μάθανε, πως τον μετρήσανε και τον ψηφίσανε για αρχηγό τον Χάρη Δούκα, κανείς δεν ξέρει!

 

* ΜΙΑ εξήγηση υπάρχει! Ψήφισαν Δούκα, όχι για αρχηγό, αλλά για αντίπαλο του Ανδρουλάκη, ώστε να γίνει σίγουρη η επανεκλογή του δεύτερου.

 

* ΑΝ έτσι σκέφθηκαν, πέτυχαν διάνα!

 

* ΔΙΟΤΙ με αντίπαλο τον Δούκα, ο Ανδρουλάκης «θα βγει με τα τσαρούχια» και πάλι αρχηγός!

 

* ΑΝ όμως απέναντί του είχε ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ή ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο «μουτρωμένος» και μονίμως «θυμωμένος» Ανδρουλάκης, έναν… «αέρα» θα άκουγε! Κυριακή, κοντή γιορτή!

 

* ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ μεριά τώρα, εκεί γίνεται «της επί χρήμασι εκδιδόμενης γυναικός».

 

* ΕΚΕΙ σε αυτό το κόμμα δεν χάνει μόνο η μάνα το παιδί, αλλά και ο τρελός την τρέλα του!

 

* ΚΑΝΑΝΕ αρχηγό έναν διερχόμενο από την Κουμουνδούρου, τους έκανε ΑΝΩ – ΚΑΤΩ και τώρα ψάχνουν να βγούνε άνω και οι άνω να «φάνε» τον Κασσελάκη σε… πιτόγυρο!

 

* ΚΙ αυτό θα το καταφέρουν. Όμως θα καταφέρουν να σταματήσουν την κατρακύλα τους, στο… 3% τουλάχιστον!

 

* ΚΑΙ με όλα αυτά η Ν.Δ. και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ κάνουν πάρτι. Καθόσον οι μόνοι που τους αντιπολιτεύονται πλέον είναι οι πρώην ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

 

* ΟΠΟΥ… «πρώην» και… «μάλαμα»!!!

 

  

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top