Τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης υπερψήφισε ο Γιώργος Στύλιος. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τοποθετήθηκε στη σχετική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, τονίζοντας ότι: «την 7η Ιουλίου δεν είχαμε απλώς μια πολιτική αλλαγή στην ιστορία του τόπου, αλλά μια σαφή πολιτική εντολή από τους πολίτες για αλλαγή παραδείγματος διακυβέρνησης.

Μια εντολή για να περάσουμε επιτέλους από τη δεκαετία της συρρίκνωσης και του περιορισμού των εισοδημάτων στη δεκαετία της δημιουργίας και της ανάκαμψης, μια εντολή για να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την τοξικότητα της προηγούμενης τετραετίας, να κλείσουμε οριστικά τις πληγές της κρίσης, τον διχασμό, την ακραία πόλωση, τον λαϊκισμό, το ψέμα και τις αυταπάτες».

Ο κύριος Στύλιος ανέφερε ότι αποτελεί βασικό χρέος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας:

- Να τιμήσει την λαϊκή εντολή.
- Να αποκαταστήσει το κύρος της Δημοκρατίας και των θεσμών που θα υπηρετούν τους πολίτες και όχι τους πολιτικούς.
- Να δημιουργήσει ένα πλαίσιο ανάπτυξης με λιγότερους φόρους, με πολλές επενδύσεις για πολλές νέες και καλές δουλειές. Μία ανάπτυξη, που θα φέρει καλύτερους μισθούς και υψηλότερες συντάξεις.
- Να αντιμετωπίσει τις χρόνιες παθογένειες στην οικονομία, το ασφαλιστικό, να απελευθερώσει τη χώρα από τα δεσμά του κρατισμού και να δώσει ευκαιρίες στους πολίτες να παράξουν πλούτο και ευημερία.
- Να δημιουργήσει ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος που θα προσφέρει στον πολίτη Ασφάλεια, αξιοπρεπή Υγεία και σύγχρονη Παιδεία.
- Να γίνει η Ελλάδα ένα διεθνές κέντρο εκπαίδευσης και έρευνας ανατρέποντας το ρεύμα του braindrain.
- Να επενδύσει στον αγροδιατροφικό τομέα, την πρωτογενή παραγωγή και τη μεταποίηση ενισχύοντας την εξωστρέφεια και τις εξαγωγές.
- Να δουλέψει με διαφάνεια, λογοδοσία και μετρήσιμη αποτελεσματικότητα για να ξανακερδίσει η πολιτική την χαμένη αξιοπιστία της.

Στη συνέχεια, ο κ. Στύλιος απευθυνόμενος σε όλους τους Βουλευτές, σε όλες τις πτέρυγες της Βουλής τόνισε: «Να σας θυμίσω τούτο: Παρά τις διαφορετικές πολιτικές μας καταβολές, τις διαφορετικές ιδεολογίες, την ίδια κοινωνία υπηρετούμε, στον ίδιο λαό λογοδοτούμε, για τον ίδιο σκοπό αγωνιζόμαστε όλοι, για την πρόοδο, για ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά, για την ευημερία της πατρίδας μας».Καταλήγοντας, ο κύριος Στύλιος ανέφερε ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η ελπίδα του απλού ανθρώπου για μία καλύτερη ζωή, και αυτόν ακριβώς το στόχο θα υπηρετήσει.

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top