Το πρώτο βήμα για την ανακατασκευή του σταθμού Υπεραστικού ΚΤΕΛ της Άρτα έγινε πραγματικότητα.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ) υπέγραψε την εξουσιοδότηση προς τον εκπρόσωπο και τον μηχανικό των ΚΤΕΛ προκειμένου αυτοίνα προβούν στις ενέργειες που απαιτούνται για τεθείτο έργο σε τροχιά υλοποίησης. Ανάμεσα σε αυτές και η απόκτηση τωναπαραίτητωναδειοδοτήσεων.

Με την εξέλιξη αυτή, οι κοινές προσπάθειες του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Άρτας ΝΔ κ. Γιώργου Στύλιου, με τα Δ.Σ των ΕΤΑΔ και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ δικαιώνονται.

Με αφορμή την υπογραφή της εξουσιοδότησης, ο κ. Στύλιος δήλωσε: «Οι σημερινές εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ είχαν ανάγκη αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού. Με την απόφαση της ΕΤΑΔ ανοίγει ο δρόμος για την ανακατασκευήτου σταθμού υπεραστικού ΚΤΕΛ της Άρτας. Έργο που θα βελτιώσει το επίπεδο των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση του επιβατηγού κοινού. Με θετικό αντίκτυπογια το Νομό και την πόλη της Άρτας. Οιαπό κοινού προσπάθειες μας με τη Διοίκηση και το Προσωπικό του Σταθμού αποδίδουν πλέον καρπούς.Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ΕΤΑΔ και του ΚΤΕΛ για τη συνεργασία. Θα είμαι στο πλευρό τους και θα τους στηρίζω σε κάθε στάδιοτης όλης διαδικασίας, μέχρι και την ολοκλήρωσή της».


 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top