Την Κύπρο επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος ήταν κύριος ομιλητής σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό με θέμα "Προκλήσεις και Ευκαιρίες για Ελλάδα και Κύπρο στο νέο περιβάλλον της Ανατολικής Μεσογείου", την οποία συνδιοργάνωσαν ο Τομέας Νεολαίας της ΝΟΔΕ, της Νέας Δημοκρατίας στη Κύπρο και η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Στην εκδήλωση  απηύθυνε χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος και συμμετείχαν ως ομιλητές η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Ελένη  Θεοχάρους και ο Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών κ. Χρήστος Ιακώβου.
Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στη Κύπρο, ο κ. Κουμουτσάκος  συναντήθηκε  με το Γενικό Γραμματέα του Παγκοσμίου Συμβούλιου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ) κ. Ελευθέριο Δημητρίου, ο οποίος ενημέρωσε τον Έλληνα ευρωβουλευτή για τις δραστηριότητες του ΠΣΗΕ.
Έγινε μια πολύ χρήσιμη και δημιουργική συζήτηση για τα θέματα προτεραιοτήτων που απασχολούν τους Βορειοηπειρώτες, όπως περιουσιακό, θρησκευτικές ελευθερίες, εκπαίδευση.

Ειδικά για το θέμα του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και με αφορμή τα γεγονότα στην Εκκλησία των Εισοδίων της Θεοτόκου στην πόλη Πρεμετή, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε: "Η Αλβανία είναι αναγκαίο να καταβάλλει περαιτέρω προσπάθειες για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς παρατηρείται ανισότητα στην αποτελεσματική εφαρμογή τους. Ο πλήρης σεβασμός από το αλβανικό κράτος της ασφάλειας, της ευημερίας και των δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών μπορούν να είναι θετικός καταλύτης για να προχωρήσει ομαλά  η ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας. Το αντίθετο θα έχει παραλυτική επίπτωση στις ευρωπαϊκές της φιλοδοξίες".

Τέλος, ο κ. Δημητρίου κάλεσε τον κ. Κουμουτσάκο να τιμήσει με την παρουσία του το 3ο Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού που θα λάβει χώρα στα Ιωάννινα στις 24-27 Ιουλίου 2014.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top