Ο λόγος για τον νύν δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας και πρόεδρο της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Αρταίων Μιχάλη Βλάχο.

Ο προαναφερθείς συστρατεύεται ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Αρταίων Χ.Τσιρογιάννη καθώς πιστεύει πως ο κ.Τσιρογιάννης έχει μια επιτυχημένη Δημαρχιακή θητεία και ένα αποτελεσματικό μοντέλο αυτοδιοίκησης.

Ο Μιχάλης Βλάχος έχει αποδείξει μέσα από την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση που κατέχει τώρα ως πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ του δήμου Αρταίων αλλά και παλαιότερα ως Αντιδήμαρχος καθαριότητας και ως υποδιευθυντής του Νοσοκομείου της Άρτας ότι γνωρίζει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και είναι είναι πάντοτε έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Δημότες αλλά και στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Ο κ.Βλάχος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των Αρτινών καθώς πιστεύει πως ο ίδιος και η Δημοτική ομάδα  του Χ.Τσιρογιάννη έχουν δρομολογήσει σημαντικό έργο το οποίο θα πρέπει να συνεχιστεί!!


jsn-modulecontainer">

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top