Ο λόγος για τον νύν δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας και πρόεδρο της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Αρταίων Μιχάλη Βλάχο.

Ο προαναφερθείς συστρατεύεται ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Αρταίων Χ.Τσιρογιάννη καθώς πιστεύει πως ο κ.Τσιρογιάννης έχει μια επιτυχημένη Δημαρχιακή θητεία και ένα αποτελεσματικό μοντέλο αυτοδιοίκησης.

Ο Μιχάλης Βλάχος έχει αποδείξει μέσα από την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση που κατέχει τώρα ως πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ του δήμου Αρταίων αλλά και παλαιότερα ως Αντιδήμαρχος καθαριότητας και ως υποδιευθυντής του Νοσοκομείου της Άρτας ότι γνωρίζει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και είναι είναι πάντοτε έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Δημότες αλλά και στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Ο κ.Βλάχος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των Αρτινών καθώς πιστεύει πως ο ίδιος και η Δημοτική ομάδα  του Χ.Τσιρογιάννη έχουν δρομολογήσει σημαντικό έργο το οποίο θα πρέπει να συνεχιστεί!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top