ΑΡΤΑ

Πριν από λίγες ώρες παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος, αλλά και από δημοτικός σύμβουλος ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΚΑΡΙΑΡΗΣ, προφανώς μετά τα πρόσφατα γεγονότα με πρωταγωνιστή το δήμαρχο ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟ.

Περισσότερα...

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Ρίζου στην ομιλία της στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ με θέμα την "Αγροτική Πολιτική", με συντονιστή τον Γραμματέα της Ν.Ε. Νίκο Λίγκα και ομιλητές την Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά, τον Γραμματέα του τομέα αγροτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ Θανάση Πετρόπουλο και τον συνυποψήφιό μου ευρωβουλευτή Γιάννη Μανιάτη, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στις Ευρωεκλογές που σηματοδοτεί την συμμετοχή της Άρτας και της Ηπείρου στον αγώνα που κανει το ΠΑΣΟΚ, για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής και να διασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας.

Περισσότερα...

Την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας επισκέφθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης. Ως επικεφαλής του κλιμακίου της Ν.Δ. που αποτελούνταν από τη Γενική Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Λίλιαν Βιλδιρίδη, τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Κωνσταντίνο Μαγουλά, τον Βουλευτή Θεσπρωτίας, Βασίλειο Γιόγιακα, τον τοπικό Βουλευτή Άρτας, Γιώργο Στύλιο και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Άρτας, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Περισσότερα...

Συνεχίζει δυστυχώς ο κύριος ΠΑΠΑΣΙΩΖΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ την αδιάλλακτη καταστροφική πολιτική τους.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 682

Υποκατηγορίες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top