Αποδεικνύοντας έμπρακτα την δέσμευσή του να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους δημότες και τα προβλήματά τους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» κ. Γιώργος Μπαλάγκας, παραβρέθηκε χθές το πρωΐ στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία των αλιέων μελών του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Ανέζας, ο οποίος με διάφορες μεθοδεύσεις, οδηγείται στην εξόντωση με την διαφαινόμενη πρόθεση να αλλάξει το  καθεστώς εκμετάλλευσης της λιμνοθάλασσας Τσουκαλιό - Ροδιάς και ο Συνεταιρισμός να «περάσει στα χέρια» ανθρώπων πέραν των φυσικών φορέων του, που είναι εξ ορισμού όσοι τον οραματίστηκαν, τον δημιούργησαν και τον καθιέρωσαν.

Ο κ. Μπαλάγκας, σε σύντομη δήλωσή του για το θέμα εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στα εκκολαπτόμενα αυτά σχέδια εξόντωσης του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Ανέζας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «είναι αδιανόητο ένας φορέας του πρωτογενούς τομέα, ο οποίος επί σειρά ετών έδωσε ζωή σε ένα ξεχασμένο κομμάτι του κάμπου της Άρτας, μεγαλώνοντας με την σκληρή δουλειά των μελών του γενιές και γενιές αξιόλογων ανθρώπων, να γίνεται βορά επιχειρηματικών συμφερόντων αλλότριων με αυτά των ανθρώπων που τον δημιούργησαν και τον καθιέρωσαν»!
«Σ’ αυτές τις μεθοδεύσεις δεν μπορούμε να μείνουμε ασυγκίνητοι και αδιάφοροι, μιας και κρίνεται το παρόν και το μέλλον ενός δημιουργικού τμήματος του Δήμου μας», υπογράμμισε ο κ. Μπαλάγκας, «και προς τούτο στεκόμαστε αλληλέγγυοι των ανθρώπων του Συνεταιρισμού, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση μας και την δέσμευσή μας να αγωνιστούμε μαζί τους τόσο τώρα, όσο και σαν δημοτική αρχή. Γιατί στο ΟΡΑΜΑ μας έχει προεξάρχουσα θέση και η παρουσία του υγιούς πρωτογενούς τομέα»!Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top