Όπως είναι ήδη γνωστό, το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε και ανακοίνωσε το κλείσιμο βρεφονηπιακών σταθμών, σχολείων, ΙΕΚ και Πανεπιστημίων, δημόσιων και ιδιωτικών ανά την Επικράτεια. Η απόφαση αυτή εντάσσεται στα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται με στόχο τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού.

Ως εκ τούτου ο Δήμος Αρταίων θα ήθελε να ενημερώσει τους δημότες  ότι κλειστά θα παραμείνουν από αύριο και για 14 ημέρες οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα  ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ,τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία τα Γυμνάσια και Λύκεια, το Δημοτικό Ωδείο καθώς αναβάλλονται και τα μαθήματα ζωγραφικής των παιδιών στην Δημοτική Πινακοθήκη για 14 ημέρες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΔήμοςΑρταίων σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αποφάσισαν στους αυριανούς εορτασμούς για την πολιούχο Αγία Θεοδώρα να μην συμμετάσχουν οι μαθητές των σχολείων της πόλης μας.

Απών και ο «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» από τη Λιτανεία

O  Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» δεν θα συμμετάσχει στη Λιτανεία των Λειψάνων και της Ιερής Εικόνας της Αγίας Θεοδώρας, Πολιούχου της Άρτας, που θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 στην Άρτα, καθόσον το τμήμα που προγραμματίστηκε να συμμετάσχει απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από ανήλικα μέλη των τμημάτων του Συλλόγου.

Η Διοίκηση του Συλλόγου μετά τα τελευταία μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού και την άρνηση γονέων να δώσουν την έγκρισή τους για τη συμμετοχή των παιδιών τους στη Λιτανεία, έλαβε την παραπάνω απόφαση  συναισθανόμενη και την ευθύνη της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

 

 

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top