Σύμφωνα με πληροφορίες μας, που δεν στάθηκε δυνατόν μέχρι στιγμής να τις διασταυρώσουμε, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ, δήλωσε προχθές ανεπίσημα στο Χανόπουλο σε γνωστούς και φίλους του, ότι στις επόμενες εκλογές θα διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου Αρταίων.
Ως γνωστόν ο κ. Στασινός είχε παραιτηθεί από βουλευτής λόγω διαφωνιών με τις πολιτικές του κόμματός του και τη θέση του την πήρε ο νυν βουλευτής ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ.

Βέβαια οι λόγοι της παραίτησής του, δεν ήταν μόνον οι διαφωνίες του, αλλά και γιατί διαφορετικά φανταζότανε την πολιτική και όπως τη γνώρισε… απογοητεύτηκε!

Σαν ένα μικρό πρώτο σχόλιο, από την πλευρά μας, θα πούμε μόνο τούτο: Αν πράγματι αποφάσισε να διεκδικήσει το Δήμο Αρταίων, στις σημερινές μάλιστα δύσκολες συνθήκες για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όπως αρνητικά είναι διαμορφωμένο το κλίμα, για τον πολιτικό του χώρο, έχοντας απέναντί του και τον νυν δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, προερχόμενος από τον ίδιο χώρο, τότε αδυνατούμε να ερμηνεύσουμε πολιτικά τις σκέψεις του και τις προσωπικές του φιλοδοξίες!

Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» είχε καλές σχέσεις μαζί του, «χειροκρότησε» την εκλογή του στο βουλευτικό αξίωμα, κριτικάρισε αρνητικά την μετέπειτα παραίτησή του και τον θεωρεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της τοπικής κοινωνίας.

Για την τυχόν εμπλοκή του, στις επόμενες δημοτικές εκλογές, θα πάρουμε θέση, όταν ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητά του!

jsn-modulecontainer">

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top