Στο έργο κατασκευής του κυκλικού κόμβου στο ύψος της Πλατείας Ζέρβα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, προκειμένου να ενημερωθεί και να επιβλέψει από κοντά τις εργασίες που εκτελούνται στην περιοχή.

Η πορεία των έργων για λόγους ασφάλειας απαιτεί να κλείσει ο δρόμος Βλαχέρνα - Άρτα, καθώς και το πάρκινγκ της Πλατείας Ζέρβα.

Ως εκ τούτου, ο Δήμος Αρταίων παρακαλεί τους δημότες το επίμαχο χρονικό διάστημα, να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στο χώρο του παρκινγκ, προκειμένου να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι εργασίες.
Σημειώνεται, πως ο κυκλικός κόμβος θα αναβαθμίσει το επίπεδο οδικής ασφάλειας, επιτρέποντας ταυτόχρονα όλες τις ανάγκες αναστροφών και αριστερών στροφών των οχημάτων, με την κατάργηση του σηματοδοτούμενου κόμβου που λειτουργεί σήμερα στο ίδιο σημείο.
Το έργο προϋπολογισμού 970.000 ευρώ, το όποιο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός  του  φθινοπώρου, χρηματοδοτείται σχεδόν εξ ημισείας από το Υπουργείο Υποδομών και από πόρους του Δήμου μας. Πιο συγκεκριμένα, τα χρήματα προέρχονται κατά 500.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών και 470.000 από δημοτικούς πόρους.
Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, δήλωσε:
«Ένα πάγιο αίτημα των συμπολιτών μας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Η κατασκευή του κυκλικού κόμβου ήταν μια δέσμευσή μας για τους κατοίκους της Άνω Πόλης, ενώ παράλληλα θα διευκολυνθεί σημαντικά η καθημερινότητα όσων κινούνται από Βλαχέρνα και Γραμμενίτσα προς την Άρτα. Επιπλέον, με την κατασκευή του κόμβου, θα μεγαλώσει και ο υπάρχων χώρος στάθμευσης απέναντι από την πλατεία».
ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top