Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί  τους δικαιούχος του ΚΕΑ οι οποίοι:

• Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
• Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων μέχρι τον  μήνα Απρίλιο 2020,  

σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία για την παραλαβή  της ποσότητας που τους αναλογεί σε προϊόντα παντοπωλείου.

Για τους Δήμους  Αρταίων και Νικολάου Σκουφά

Τα τρόφιμα που θα διανεμηθούν είναι τα εξής: Λάδι, Γάλα «ΕΒΑΠΟΡΕ», Μακαρόνια,  Συμπυκνωμένο ντοματοπελτέ, Φασόλια & Φακές.
Στα ανωτέρω προϊόντα περιλαμβάνονται και οι  ποσότητες από την διανομή του Μαρτίου η οποία ήταν μη εκτελεστέα από του Δήμου Αρταίων & του Δήμου Νικολάου Σκουφά  και έως εκ τούτο δεν έγινε παραλαβή των προϊόντων από τους ωφελούμενους.

Για τους Δήμους Κεντρικών Τζουμέρκων και  Γεωργίου Καραϊσκακη

Τα τρόφιμα που θα διανεμηθούν είναι τα εξής: Λάδι, Γάλα «ΕΒΑΠΟΡΕ», Μακαρόνια,  Συμπυκνωμένο ντοματοπελτέ.
Για την ημερομηνία,  τον τρόπο, τον τόπο και τις τηρούμενες διαδικασίες κατά την  διανομή  υπεύθυνοι είναι  οι αρμόδιοι Δήμοι -  Κοινωνικοί Εταίροι.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα πους τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση (οι εξουσιοδοτήσεις για την παραλαβή πακέτου δύναται να μη φέρουν βεβαίωση γνήσιου υπογραφής συμφωνά με οδηγίες της Διαχειριστικής Αρχής του ΤΕΒΑ,  για όσο διάστημα εξακολουθεί να υφίσταται άμεσος κίνδυνος εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Τυχόν τροποποίηση αυτού θα γίνει με νέα ενημέρωση από την Διαχειριστική Αρχή του ΤΕΒΑ).
Τονίζεται ότι  οι διανομές  θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19,  που έχουν τεθεί  από την Κείμενη Νομοθεσία.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top