Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει έμπρακτα το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.

Από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, ως  ενεργή μονάδα κοινωνικής οικονομίας, ενισχύει την τοπική κοινωνία της Ηπείρου μέσα από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε κοινωνικό, περιβαλλοντικό και πολιτιστικό επίπεδο.
Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία δώρισε τρία (3)  μόνιτορ   παρακολουθήσεως ζωτικών λειτουργιών ασθενών προς υποστήριξη του νοσοκομείου , τόσο  κατά την διάρκεια του Κορωνοϊού  άλλα και στη συνέχεια. Ο εξοπλισμός θα εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη των ασθενών .
Η διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν, Άρτας ευχαριστούν την εταιρία για  την έμπρακτη βοήθεια  που αντικατοπτρίζει  την ευγνωμοσύνη της  για το έργο των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και την  ευαισθησία της απέναντι σε όλους τους πολίτες της Ηπείρου.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top