ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Βασίλης Ψαθάς*
 
Τα τελευταία χρόνια ο ρόλος που καλείται να διαδραματίσει ο πολιτισμός είναι πολυδιάστατος.

Περισσότερα...

8 Ιανουαρίου 1991: Δολοφονήθηκε ο Νίκος Τεμπονέρας Μαθηματικός που δολοφονήθηκε σε ηλικία 38 ετών στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων εναντίον νομοσχεδίου υπουργείου παιδείας.

Περισσότερα...

Γράφει ο Χρήστος Απ. Άγης

Σε λίγες μέρες ορκίζεται η νέα δημοτική αρχή, που για την επόμενη πενταετία θα αναλάβει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις τη εποχής, να άρει τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει ο δήμος μας και να οδηγήσει την Άρτα στη λεωφόρο της ανάπτυξης και της προόδου.

Περισσότερα...

Τηλεφωνική επικοινωνία με αξιόπιστη πηγή, μας έβαλε σε πολλές σκέψεις γύρω από τον διαγωνισμό του ΞΕΝΙΑ της Άρτας.

Περισσότερα...

Ξαφνικά μετά από την εκμηδένιση της πολιτικής αξίας, στο πέρασμα της φαντασμαγορικής προσπάθειας επαναπατρισμού, των πολύ σημαντικών συνανθρώπων μας, κατά τον πρωθυπουργό μας, υγειονομικών, μας δίνει την εντύπωση ότιόλοι οι άλλοι επιστήμονες και μη, μάλλον είναι ασήμαντοι.

Περισσότερα...

«Τι έκανα για να μη με θυμόσαστε», θα μπορούσε να ήταν το ρεζουμέ μια ειλικρινούς αυτοκριτικής του σημερινού Δημάρχου Αρταίων (2014 – 2023) και εκ νέου υποψηφίου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Περισσότερα...

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ διαδέχθηκε τον ΠΑΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ, με τη στήριξη κι αυτός του ΠΑΣΟΚ (2010 – 2014), αντιμετωπίζοντας εξαρχής ένα σοβαρότατο πρόβλημα, αυτό της συνένωσης των Καποδιστριακών Δήμων με το Δήμο Αρταίων.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 130

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top