ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

Η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος ξεκίνησε, μα μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει δράσεις με απτά αποτελέσματα που θα ενισχύσουν τον τουρισμό στην Άρτα και την έλευση επισκεπτών στην περιοχή μας.

Περισσότερα...

Του Χρήστου Μέγα

Το ξεσκέπαστο «μαγαζί» του αγρότη χτυπήθηκε και πάλι. Αυτή τη φορά ήταν οι θυελλώδεις άνεμοι. Ειδικά στην Άρτα (Ρόκα, Καλαμιά, Χαλκιάδες, Κιρκιζάτες, Καλόβατο, Άγιο Σπυρίδωνα κ.α.) προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές, άνω του 60%, έως και 80%.

Περισσότερα...

Του Χρήστου Μέγα

Μετά από σχεδόν 15 χρόνια κρίσης δεν έχουμε να επιδείξουμε κάποια βελτίωση στα ελλείμματα ή το χρέος. Δηλαδή τα κύρια προβλήματα που μας έχουν καθηλώσει σχεδόν από τι αρχές του 21ου αιώνα. Ούτε να παρουσιάσουμε αύξηση της ανταγωνιστικότητας.

Περισσότερα...

Δήλωση Χρήστου Μέγα, Γραμματέα Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ

Περισσότερα...

Του Δημήτρη Χαμπίπη

Δεν παύουν ποτέ στο ΠΑΣΟΚ ορισμένοι να μας θυμίζουν το δημοκρατικό τους ποιόν και να ευτελίζουν τις εκλογικές διαδικασίες και κυρίως το ΠΑΣΟΚ που τους κουβαλάει στην πλάτη σαν ανάπηρους.

Περισσότερα...

Πρώτα απ’ όλα να καλωσορίσουμε, ως φιλόξενοι Ηπειρώτες οικοδεσπότες, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στην Άρτα, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Περισσότερα...

Του Χρήστου Μέγα

Συντάξεις εξπρές και χωρίς έλεγχο, με βάσει το χρόνο που φαίνεται στο ηλεκτρονικό αρχείο και την προϋπηρεσία που δήλωσε ο ασφαλισμένος θα εκδίδει ο ΕΦΚΑ.

Περισσότερα...

Του Δημήτρη Χαμπίπη

Μια ακόμη κεραμίδα εν αιθρία στο κεφάλι του σαστισμένου και πληγωμένου πολίτη η ακρίβεια, που τον καθηλώνει στην γωνία και γνωστοί αλλά ανομολόγητοι οι λόγοι που την προκαλούν.

Περισσότερα...

Του Χρήστου Μέγα

Ακόμη και κατά δύο έτη μπορούν οι ασφαλισμένοι να αυξήσουν τα πλασματικά έτη και κατ αυτόν τον τρόπο να συνταξιοδοτηθούν νωρίτερα. Ακόμη και πριν το 62ο έτος...

Περισσότερα...

Γράφει η δικηγόρος Παρ’Αρείω Πάγω

Αναστασία Χρ. Μήλιου

Πρόσφατα εκδόθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας που είναι το ανώτατο δικαστήριο μία απόφαση που αναφέρεται στον χρόνο παραγραφής των οφειλών προς το δημόσιο από τους ασφαλισμένους.

Περισσότερα...

Γράφει η Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Αναστασία Χρ. Μήλιου

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα η πρώτη κατοικία δεν προστατεύεται πλέον και οι πλειστηριασμοί έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. 

Περισσότερα...

Του Χρήστου Μέγα

Την εποχή του σταριού και του κριθαριού (χειμωνιάτικη σπορά) την χάσαμε. Τι μπορούμε να κάνουμε τώρα ώστε να βελτιώσουμε εφόδια την οικονομία, να πετύχουμε μερική αυτάρκεια τροφίμων και ζωοτροφών στη χώρα, να ενισχύσουμε το οικογενειακό εισόδημα και, γιατί όχι, να βελτιώσουμε την ποιότητα διατροφής;

Περισσότερα...

Πώς ένα «σύστημα» που στήθηκε για να ενισχύσει τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας κατέληξε να πριμοδοτεί του «βρώμικους» αεριούχους…

Περισσότερα...

Για να βάζουμε λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους και κυρίως η Δημοτική Αρχή να μη βγαίνει με βαρύγδουπες δηλώσεις...και να δηλώνει αναρμόδια!!..ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Δήμαρχος Αρταίων το 2019...δηλαδή πριν 3 χρόνια..

Περισσότερα...

Για πολλοστή φορά θα πούμε ότι η ΔΕΗ θεωρείται κοινωφελής οργανισμός.

Και ως τέτοιος οργανισμός θα πρέπει να λειτουργεί και με ανθρώπινες ευαισθησίες.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 55

Go to top