ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

Επειδή η υπομονή μας έχει εξαντληθεί από καιρό και η αγανάκτησή μας είναι πια δικαιολογημένη θέλουμε με αυτήν την επιστολή μας να κάνουμε γνωστό ευρύτερα το πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Εξαιτίας του εμπαιγμού και της αδιαφορίας του δημάρχου και της δημοτικής αρχής είμαστε όμηροι εμείς και οι ιδιοκτησίες μας για σχεδόν μια δεκαετία, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός.

Περισσότερα...

Γενναία στήριξη των εμπόρων και της παραγωγικής τάξης με 3 κινήσεις:

Περισσότερα...

Ο ζωή ήταν δύσκολη και άδικη για την ίδια.

Περισσότερα...

Ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και με υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων τον ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, που δεν χρειάζεται… συστάσεις!!!

Περισσότερα...


Τι τελευταίες ημέρες η ΑΠΟΨΗ PRESS και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΪΝΤΑΣΗΣ, με επίμονα και απανωτά δημοσιεύματα, και αβασάνιστα επιχειρήματα, επιδιώκουν να αμφισβητήσουν την ύπαρξη της δημοσκόπησης του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» για το Δήμου Αρταίων, που διενεργήθηκε από κορυφαία εταιρίας έρευνας της κοινής γνώμης της χώρας.

Περισσότερα...

Ενώ πομπωδώς και προ πολλών ωρών δόθηκε στη δημοσιότητα ο αριθμός (!) των υποψηφίων του συνδυασμού του δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ και ενώ έχει αρμοδίως κατατεθεί πριν από 24 ώρες, τα ονόματά τους ακόμα δεν ανακοινώθηκαν.

Περισσότερα...

Οι πολιτιστικές δραστηριότητες, ως πεδίο άσκησης του νου, ως κοινωνική δράση, αλλά και ως στοιχείο της ταυτότητας μιας κοινότητας και μιας πόλης, αδιαμφισβήτητα βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών μας, ως πολίτες αλλά και ως άνθρωποι της τέχνης αυτής της πόλης.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 128

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top