ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την ανάληψη της πολιτικής ηγεσίας από τη Νέα Δημοκρατία το 2019 η Ήπειρος έχει μπει σε δεύτερη μοίρα και όσον αφορά στη στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Περισσότερα...

Δημοσιεύθηκε από την 6η ΥΠΕ (ΑΔΑ: 9ΩΞ2469ΗΔΜ-ΗΨΘ) προκήρυξη για τη διενέργεια διαγωνισμού για τον ορισμό του αναδόχου που θα αναλάβει το έργο της «Ενεργειακής και Λειτουργικής Αναβάθμισης και Ανακαίνισης των Κέντρων Υγείας (ΚΥ) ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗΣ και ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙΟΥ».

Περισσότερα...

Νιώθω επιτακτική την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, για την τιμή που μου έκανε να συμμετάσχω, ως υποψήφια ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Περισσότερα...

Σημεία συνέντευξης της Όλγας  Γεροβασίλη,  Δ’ Αντιπροέδρου της ΒτΕ και βουλευτή Άρτας ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στον Τ/Σ Action 24 και στους Γ. Πιέρρο, Δ. Τάκη και Ε. Καλογεροπούλου

Περισσότερα...

Ο Γιώργος Στύλιος τοποθετήθηκε στη Βουλή κατά την τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Αντιπολίτευση απέναντι στη Κυβέρνηση.

Περισσότερα...

Σημεία συνέντευξης της Όλγας Γεροβασίλη στον Τ/Σ ΣΚΑΪ και στους Δ. Οικονόμου και Α. Παυλόπουλο

Περισσότερα...

Τρεις μήνες μετά την κατάθεση της υπ’ αριθμ. 2246/12.12.2023 Ερώτησης της Βουλευτή Άρτας και Δ’ Αντιπροέδρου της Βουλής, Όλγας Γεροβασίλη για την ακαρπία της ελιάς και την κραυγή αγωνίας των Αρτινών ελαιοπαραγωγών, το ΥπΑΑΤ επιχειρεί να απαντήσει.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 89

Υποκατηγορίες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top