ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην στήριξη των παραγωγών της Άρτας αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας ΝΔ, Γιώργος Στύλιος στη Βουλή.

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κ. Χρήστος Γκόκας, κατέθεσε αναφορά προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Υποδομών και Μεταφορών, σχετικά με το αίτημα της Αερολέσχης Άρτας προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για παραχώρηση αγροτεμαχίου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Κολομοδίων του Δήμου Νικολάου Σκουφά.

Περισσότερα...

Το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο της Ελλάδας για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της περιόδου 2023-2027 έλαβε και την τυπική του έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 21/11/2022 (μπορείτε να την βρείτε εδώ) βάζοντας αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην χώρας μας και την Κομισιόν.

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής Άρτας, κ. Χρήστος Γκόκας, μαζί με Βουλευτές της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατέθεσαν ερώτηση προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σχετικά με τις επιδοτήσεις ρεύματος προς τις επιχειρήσεις, που ακόμα είναι σε εκκρεμότητα.  

Περισσότερα...

Το «Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας» μπαίνει στην τελική ευθεία υλοποίησής του. Στις 27 Οκτωβρίου 2022, υπεγράφη η σύμβαση χρηματοδότησής του μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας με πόρους ύψους 21,5 εκατ. € από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2022.

Περισσότερα...

Στις 18.11.2022 υπεγράφη η απόφαση από τον αρμόδιο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης &Τροφίμων, κ. Γιώργο Στύλιο με την οποία καθορίζονται οι λεπτομέρειες της στήριξης ύψους 89 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους για την αντιμετώπιση της αύξησης στις τιμές των αγροεφοδίων λόγω της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Περισσότερα...

Το θέμα του ΞΕΝΙΑ της Άρτας απασχόλησε και τη Βουλή των Ελλήνων, με ερώτηση που κατέθεσε το 2017 ο Βουλευτής Άρτας και Υφυπουργός Γιώργος Στύλιος, χωρίς να πάρει ουδέποτε κάποια ουσιαστική απάντηση.

Περισσότερα...

Το αίτημα για παράταση της παραχώρησης του Δασικού Χωριού «ΚΕΔΡΟΣ» στον Καταρράκτη στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων έγινε δεκτό από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Περισσότερα...

Τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την Αγροτική Ανάπτυξη της χώρας, παρουσίασε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ) κ. Γιώργος Στύλιος, σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο.

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής, κ. Χρήστος Γκόκας, μαζί με Βουλευτές της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κατέθεσαν Ερώτηση προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οικονομικών, σχετικά με τον αδικαιολόγητο αποκλεισμό παραγωγών από την επιχορήγηση λιπασμάτων με τον καθορισμό συγκεκριμένων ημερομηνιών για την καταχώρηση παραστατικών αγοράς, αλλά και για τη μη ένταξη, των μη κατά κύριο επάγγελμα αγροτών στο καθεστώς αυτής της επιχορήγησης λιπασμάτων.

Περισσότερα...

Επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας και διανομής του WeCare, με έδρα την Άρτα, η οποία είναι leaderστην αγορά (onlineφαρμακείο) στους τομείς της υγείας και ομορφιάς.

Περισσότερα...

ΥφΑΑΤ Γ. Στύλιος: «Κάνουμε άλλο ένα βήμα για την στήριξη των κτηνοτρόφων της Άρτας και της Ηπείρου απέναντι στην αύξηση του κόστους παραγωγής. Είμαστε δίπλα στους παραγωγούς μας»

Περισσότερα...

Η ανανέωση του ψηφοδελτίου του και σε μεγάλο μάλιστα ποσοστό, είναι ο εμφανής πλέον στόχος του δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση του 2023.

Περισσότερα...

Σε πρόσφατη επίσκεψή μου σε επιχειρήσεις υδατοκαλλιέργειας, ανακαλύπτοντας τον καινοτόμο και πρωτοπόρο χαρακτήρα των επενδύσεων αυτών, θα έλεγα σε διεθνές επίπεδο, συζήτησα με τους επιχειρηματίες ένα από τα πλεονεκτήματα της περιοχής που αφορά το γεωθερμικό πεδίο Συκεών.

Περισσότερα...

Μετά από σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας προς το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, ιδρύεται Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ) στην πόλη της Άρτας. 

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 38

Υποκατηγορίες

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

Login

Go to top