ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Χρήστος Γκόκας, μαζί με Βουλευτές της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, κατέθεσαν Ερώτηση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με το ενδεχόμενο να βρεθούν εκτός συνδεδεμένων ενισχύσεων 8 αγροτικά προϊόντα της χώρας μας, μεταξύ των οποίων και τα πορτοκάλια χυμοποίησης, που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα την περιοχή της Άρτας.

Περισσότερα...

Στο πλαίσιο της ευρύτερης ψηφιακής αναβάθμισης των υπηρεσιών του, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) σχεδίασε και υλοποίησε μια σειρά ψηφιακών υπηρεσιών, προσβάσιμων στους πολίτες και τις επιχειρήσεις, μέσω της διαδικτυακής πύλης gov.gr. 

Περισσότερα...

Μια καλή είδηση για την Άρτα και την Ήπειρο. Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης για την χορήγηση κρατικών ενισχύσεων σε όλη την Επικράτεια στον τομέα της παραγωγής Μανταρινιών ποικιλίας Κλημεντίνη.

Περισσότερα...

Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Βασίλης Τσίρκας, κάνανε τη διαφορά στις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Χρήστος Γκόκας, κατέθεσε Ερώτηση προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι στα χωριά των ορεινών και ημιορεινών περιοχών της Π.Ε. Άρτας, λόγω των επιθέσεων των λύκων στα κοπάδια τους.

Περισσότερα...

Τις Δημόσιες Δομές Υγείας της Άρτας επισκέφτηκαν την Τρίτη 3 Μάϊου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, οΥφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας ΝΔ Γιώργος Στύλιος και ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Ιωάννης Καρβέλης.

Περισσότερα...

Τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Άρτας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Στύλιου.

Περισσότερα...

Σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής, αδικαιολόγητης και λάθος απόφασής του, και μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.ΑΔ.Ε.) με την υπ’ αριθμ. Δ.ΟΡΓ.Α 1038031 ΕΞ 2022 (ΦΕΚ 2199 Β΄) τροποποιεί την υπ’ αριθμ. Δ.ΟΡΓ.Α 1035451 ΕΞ2022/21-04-2022, επίσης απόφασή του, σχετικά με τον Ανακαθορισμό της χωρικής αρμοδιότητας ορισμένων Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ.).

Περισσότερα...

Με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της Γ.Γ. Υποδομών κας Μαρίας Γεράρδη εγκρίθηκε η δέσμευση ποσού διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000 €), η διάθεση ισόποσης πίστωσης,καθώς και η μεταβίβασή της, στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση της βατότητας της Δημοτικής οδού Γουριανών - Χρυσοσπηλιώτισσας».

Περισσότερα...

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 14ο συνέδριο της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Πρωθυπουργός της χώρας «Η Ελλάδα και η Νέα Δημοκρατία θα είναι πάντα σπουδαίες, πάντα δημοκρατικές, πάντα προοδευτικές.

Περισσότερα...

Νέες αποζημιώσεις για ζημιές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, που προκλήθηκαν εντός του 2021, κατέβαλε σήμερα ο ΕΛΓΑ. Στην Ήπειρο, οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν 368 δικαιούχους και είναι συνολικού ύψους 454.198 ευρώ.

Περισσότερα...

Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας προσκλήθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στύλιος.Τη συζήτηση απασχόλησαν τα θέματα της καθημερινότητας, με έμφαση στα καίρια ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα.

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής Άρτας του Κινήματος Αλλαγής, κ Χρήστος Γκόκας κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γ. Γεωργαντά, σχετικά με την απελπιστική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αγρότες παραγωγοί της Άρτας, και ιδιαίτερα οι παραγωγοί εσπεριδοειδών και ελιάς, και την ανάγκη οικονομικής τους στήριξης, με ενίσχυση λόγω απώλειας εισοδήματος και με αποζημιώσεις λόγω ακαρπίας και παγετών.

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής, κ. Χρήστος Γκόκας, με τους υπόλοιπους Βουλευτές της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σχετικά με τις υψηλές χρεώσεις των τραπεζών για απλές διεκπεραιωτικές διαδικασίες.

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ Χρήστος Γκόκας, κατέθεσε Αναφορά προς τον  Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κ. Σκρέκα, σχετικά με την επιστολή της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών για την αξιοποίηση της Λίμνης Πουρναρίου Άρτας και της Παραλίμνιας Ζώνης, σύμφωνα με την οποία ζητούν την Παράταση της Διαβούλευσης για την εγκατάσταση πλωτών φωτοβολταϊκών στη λίμνη Πουρναρίου, καθώς και την υποβολή μιας σειράς ερωτημάτων για την ανάπτυξη έργων ΑΠΕ στην περιοχή αυτή, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 36

Υποκατηγορίες

Go to top