ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τηρώντας τις δεσμεύσεις της προχώρησε σε πρόσθετους διορισμούς στην εκπαίδευση. Πρόκειται για μία πολύ καλή είδηση η οποία αφορά και την Άρτα, καθώς διορίζονται συνολικά 88 δάσκαλοι και καθηγητές στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Άρτας, κ. Χρήστος Γκόκας κατέθεσε εκ νέου Ερώτηση προς τους Υπουργούς, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γ. Γεωργαντά  και  Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, σχετικά με την απώλεια εισοδήματος των παραγωγών κλημεντίνης της Άρτας, εξαιτίας του Συμψηφισμού των έκτακτων ενισχύσεων και των μη επιστρεπτέων ποσών που έχoυν λάβει ως επιστρεπτέα προκαταβολή

Περισσότερα...

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Βουλευτή Άρτας Ν.Δ., κ. Γιώργου Στύλιου πραγματοποιήθηκε συνάντηση και τεχνική σύσκεψη στην Άρτα, με θέμα την πορεία των εγγειοβελτιωτικών έργων στον νομό. 

Περισσότερα...

Με συνολικό ποσό 441.000 ευρώ θα χρηματοδοτηθούν οι Δήμοι της Άρτας για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους, λόγω της επιβάρυνσης των προϋπολογισμών τους από την αύξηση του ενεργειακού κόστους.

Περισσότερα...

Μια θετική εξέλιξη για τον οικισμό Γλυκόριζο του Δήμου Αρταίων. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας(ΥΠΕΝ) στις 20/05/2022 ανακοίνωσε πως ξεκινά η διαδικασία οριοθέτηση ςοικισμών κάτω των 2000 κατοίκων ή προϋφιστάμενων του 1923, (προϋποθέσεις τις οποίες πληροί το Γλυκόριζο). 

Περισσότερα...

Με παρεμβάσεις μου τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο του 2021 έκρουα τον κώδωνα του κινδύνου για τις αποζημιώσεις των μανταρινιών.

Περισσότερα...

Στο πλαίσιο της ευρύτερης ψηφιακής αναβάθμισης των υπηρεσιών του, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) σχεδίασε και υλοποίησε μια σειρά ψηφιακών υπηρεσιών, προσβάσιμων στους πολίτες και τις επιχειρήσεις, μέσω της διαδικτυακής πύλης gov.gr. 

Περισσότερα...

Γεννήθηκα το 1972 στην Άρτα και κατάγομαι από τους Χαλκιάδες Άρτας. Από το έτος 1994 και μέχρι σήμερα, είμαι εγγεγραμμένη στον Δικηγορικό Σύλλογο Άρτας και ασκώ μάχιμη δικηγορία.

Περισσότερα...

Μια καλή είδηση για την Άρτα και την Ήπειρο. Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης για την χορήγηση κρατικών ενισχύσεων σε όλη την Επικράτεια στον τομέα της παραγωγής Μανταρινιών ποικιλίας Κλημεντίνη.

Περισσότερα...

Τη μεγάλη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στον ρόλο τον οποίο διαδραματίζουν τα συνεργατικά σχήματα στον εγχώριο αγροδιατροφικό τομέα, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιώργος Στύλιος σε πρόσφατη εκδήλωση του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας.

Περισσότερα...

Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Βασίλης Τσίρκας, κάνανε τη διαφορά στις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα...

Οι παραγωγοί και οι αγρότες του κάμπου της Άρτας, από τα μέσα Μαΐου και έπειτα, δοκιμάστηκαν για μια ακόμα φορά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Περισσότερα...

Τις Δημόσιες Δομές Υγείας της Άρτας επισκέφτηκαν την Τρίτη 3 Μάϊου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, οΥφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας ΝΔ Γιώργος Στύλιος και ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Ιωάννης Καρβέλης.

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής, κ. Χρήστος Γκόκας, μαζί με Βουλευτές της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αναφορικά με τα προβλήματα των εμπειροτεχνών εργολάβων δημοσίων έργων, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα Περιφερειακά Μητρώα.

Περισσότερα...

Σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής, αδικαιολόγητης και λάθος απόφασής του, και μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.ΑΔ.Ε.) με την υπ’ αριθμ. Δ.ΟΡΓ.Α 1038031 ΕΞ 2022 (ΦΕΚ 2199 Β΄) τροποποιεί την υπ’ αριθμ. Δ.ΟΡΓ.Α 1035451 ΕΞ2022/21-04-2022, επίσης απόφασή του, σχετικά με τον Ανακαθορισμό της χωρικής αρμοδιότητας ορισμένων Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ.).

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 37

Υποκατηγορίες

Login

Go to top