ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Περισσότερα...

«Όπως είχα πεί πρίν από οκτώ περίπου μήνες, το θέμα του ΞΕΝΙΑ θα είναι πρώτο ζητούμενο των επόμενων δημοτικών εκλογών για το Δήμο Αρταίων. Ο υποψήφιος δήμαρχος ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ το έχει ιεραρχήσει ως πρώτη προτεραιότητα, για ολοκληρωμένη τουριστική αξιοποίηση, όπως παλιά…».

Περισσότερα...


«Οι πρόσφατες καταστροφές από τις πλημμύρες στον Θεσσαλικό Κάμπο, λόγω της κλιματικής αλλαγής, πρέπει να αφυπνίσουν τις τοπικές εξουσίες όλης της ελληνικής περιφέρειας, για αλλαγές των προτεραιοτήτων τους, με κυρίαρχη κατεύθυνση και στρατηγική, τη θωράκιση των περιοχών τους, έναντι τέτοιων ακραίων φαινομένων.

Περισσότερα...

«Χρειάζεται η δυναμικότητα και η αποφασιστικότητα του αείμνηστου δημάρχου Αρταίων ΝΙΚΟΥ ΣΙΜΕΝΤΖΗ, χρειάζεται η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητα του αείμνηστου δημάρχου Αρταίων ΚΩΣΤΑ ΒΑΓΙΑ.

Περισσότερα...

«Διεκδικώ την εκλογή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, του συνδυασμού «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» του υποψηφίου Περιφερειάρχη ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΖΟΥΜΠΑ, για να ακούγεται δυνατά η φωνή της Άρτας σε αυτό το κορυφαίο Περιφερειακό όργανο, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων μας και την προώθηση ζητημάτων και θεμάτων της περιοχής μας, που αφορούν τη ζωή μας, τον τόπο που ζούμε, την κοινωνία μας».

Περισσότερα...

«Το θέμα του ΞΕΝΙΑ θα τεθεί και πάλι επί τάπητος, ανταποκρινόμενοι στις θελήσεις της τοπικής κοινωνίας, περί τουριστικής αξιοποίησής του, όπως παλιά, θελήσεις που εκδηλώθηκαν με διάφορους τρόπους το τελευταίο διάστημα…»!

Περισσότερα...

Όταν ένας άνθρωπος αποτελεί παράδειγμα και ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και διεκδικεί ρόλο για προσφορά και στην Άρτα, θα πρέπει να το αναδεικνύουμε.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 15

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top