ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ήταν και παραμένει ένας  αθόρυβος και αποτελεσματικός εργάτης της τοπικής κοινωνίας που εργάστηκε χωρίς κομπορρημοσύνες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να επιδιώκει ίδια οφέλη ή προσωπικές στοχεύσεις.

Περισσότερα...«Θα διεκδικήσω θέση στο ψηφοδέλτιο Άρτας του ΚΙΝΑΛ, αν οι συνθήκες το επιβάλλουν, αν το κόμμα μου κρίνει ότι πρέπει να στρατευθώ και προς αυτή την κατεύθυνση…»!

Περισσότερα...«Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία επιδιώκει την πρωτιά στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, για να έχει την πρώτη εντολή σχηματισμού προοδευτικής κυβέρνησης, ώστε να εκφραστεί η κοινωνική πλειοψηφία που βρέθηκε στο περιθώριο κατά την πανδημική και οικονομική κρίση»!

Περισσότερα...


«Οι εκλογές όποτε κι αν διεξαχθούν η Ν.Δ. θα τις κερδίσει σχεδόν εύκολα, γιατί κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος και τους θεσμούς και εκδίωξε το φάντασμα του λαϊκισμού, που τόσα δεινά έφερε στη χώρα…».

Περισσότερα...


«Εμπιστεύομαι τους αρτινούς και διεκδικώ την ψήφο τους. Έχουμε τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια όνειρα για την Άρτα μας, έχουμε και τις ίδιες αξιώσεις και απαιτήσεις για τη ζωή μας.
Η αλήθεια, ο ρεαλισμός και η συνευθύνη, μας φέρνει κοντά, μας ενώνει…».

Περισσότερα...


Με τη διαβεβαίωση ότι θα τιμήσει την ψήφο εκείνων που θα τον εμπιστευθούν και με την υπόσχεση ότι δεν θα διαψεύσει τις προσδοκίες στο πρόσωπό του, τόσο του Προέδρου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, όσο και του κόμματος της Ν.Δ., ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, μίλησε στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου.

Περισσότερα...

«Η ίδρυση Γεωπονικής Σχολής στην Άρτα, η γεφύρωση του ποταμού Αράχθου στο ύψος του Τριγώνου, η μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας της ευρύτερης περιοχής, η ενίσχυση με επιπλέον πιστώσεις 5.000.000 ευρώ των αρδευτικών έργων, είναι μερικές από τις ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη στήριξη του νομού μας. Η Άρτα βγήκε κερδισμένη από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα».

Περισσότερα...


«Η αυτοδυναμία της Ν.Δ. είναι πλέον μονόδρομος, για να κυβερνηθεί η χώρα, για να επανέλθει η κανονικότητα, για να υλοποιηθεί απρόσκοπτα  το αναπτυξιακό κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ.».

Περισσότερα...


«Εκτιμώ ότι τα τελευταία χρόνια η Άρτα δεν έχει τη θέση που της αξίζει. Η περιοχή μας έχει σημαντικά αναξιοποίητα συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αναδειχθούν».

Περισσότερα...

«Δεσμεύομαι να μη διαψεύσω τις προσδοκίες σας στο πρόσωπό μου»!

«Δουλέψαμε σκληρά πέντε χρόνια με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας, χωρίς ιδιοτέλεια και κομματικές αγκυλώσεις»!
Τα παρακάτω τόνισε στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» ο αντιδήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του υποψήφιου δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη.

Περισσότερα...

Η Λαμπρίνα Σκορίλα μιλάει στον «Π» για τις Δημοτικές Εκλογές και τη συμμετοχή της με τη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΛΛΩΝΗ.

ΕΡ.: Γιατί επιλέξατε να στηρίξετε τη Λαϊκή Συσπείρωση και να δηλώσετε υποψηφιότητα με αυτόν και όχι κάποιον άλλο συνδυασμό;

Καταρχάς θα ήθελα να πω ότι είναι τιμή μου να βρίσκομαι σε αυτόν τον συνδυασμό και ότι δε θα μπορούσα ποτέ να βρίσκομαι κάπου αλλού, και θα εξηγήσω αμέσως το γιατί. Γιατί η Λαική Συσπείρωση έχει συγκεντρώσει γύρω από το ψηφοδέλτιο  και τη δράση της ανθρώπους οι οποίοι είναι αγωνιστές, που έχουν  δώσει μάχες σε χώρους δουλειάς, που παλεύουν με την ανεργία, που έχουν βρεθεί απέναντι σε κάθε αντιλαική πολιτική. Δε θα βρείτε μέσα σε αυτό το ψηφοδέλτιο ελιτίστικους σωτήρες που γεννήθηκαν μέσα σε μια νύχτα για να αναλάβουν και να σώσουν τον τόπο. Τα προβλήματα του δήμου και της περιφέρειας δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεσμευμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά η κοινωνία μας και ειδικά τα λαικά στρώματα, κατ’ επέκταση η δράση και οι μάχες που δίνουμε απέναντι σε κάθε αντιλαική πολιτική πρέπει να αποτυπωθεί και στους δήμους και στις περιφέρεις. Επιπλέον, στηρίζω τη Λαικη Συσπείρωση γιατί σε όσους δήμους ήρθε πρώτη και ανέλαβε την προηγούμενη τετραετία συγκρούστηκε με μνημονιακές αποφάσεις, είχε διεκδικήσεις σε χώρους δουλειάς, ανέδειξε χώρους πολιτισμού και παιδείας και κατάφερε πράγματα τα οποία στα μάτια των πολλών φαντάζουν απίθανα. Στηρίζω λοιπόν τη Λαική Συσπείρωση για τις θέσεις της και τους ανθρώπους της, για τις διεκδικήσεις που μπορούμε να έχουμε σε κάθε δήμο και περιφέρεια και γιατί δε θα σταματήσουμε να παλεύουμε για αυτά που μας αξίζουν μέσα και έξω από τα δημοτικά συμβούλια.

Περισσότερα...


«Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη θητεία και προτεραιότητά μας είναι η ολοκλήρωση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που για χρόνια βρίσκονταν στο συρτάρι…»!

Περισσότερα...

«Η ευθύνη και το ενδιαφέρον του κάθε ανθρώπου, δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο στα δικά του πρόσωπα, στο στενό του περιβάλλον, στο προσωπικό του είναι. Χρειαζόμαστε κοινωνική νηνεμία, χρειάζεται κοινή αντίσταση σε ότι προκαλεί κακό».

Περισσότερα...


«Το έργο και οι δράσεις την 5ετία που πέρασε και οι στόχοι μας, για την επόμενη 4ετία, μου επιτρέπουν να ζητήσω ταπεινά και με αγάπη, την ψήφο των συνδημοτών μου, την Κυριακή στις 26 Μάη».

Περισσότερα...

«Η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής μας, δεν είναι μια και απλή προτεραιότητα, αλλά βασικός κανόνας και συνεχής στόχος της κάθε δημοτικής Αρχής »!

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 6

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top