Με δύο ξεχωριστές συνεδριάσεις με 9 τακτικά και 2 έκτακτα θέματα, συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων.

Το Σώμα απασχόλησε ιδιαίτερα η Κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος και Σχεδίου Δράσης έτους 2021 του Δήμου Αρταίων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος, είχε προχωρήσει το προηγούμενο διάστημα, σε δημόσια διαβούλευση για τον στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό της επόμενης τριετίας, ανοίγοντας πεδίο διαλόγου και συνδιαμόρφωσης προτεραιοτήτων με Δημότες, Φορείς και Συλλόγους της Άρτας.
«Δεν πρόκειται για μια τυπική διαδικασία, αλλά μια κορυφαία διαδικασία με την οποία  καταγράφουμε, προσθέτουμε, ιεραρχούμε και υλοποιούμε τις ανάγκες των δημοτών μας. Ως Δημοτική αρχή, δεν έχουμε χάσει καμία πρόταση και  κανένα χρηματοδοτικό εργαλείο. Ενδεικτικά σας αναφέρω, ότι έχουμε στο πρόγραμμά μας 25 νέα έργα  για τον Δήμο μας, προϋπολογισμού 11.129.800 ευρώ και τέσσερις νέες μελέτες  προϋπολογισμού 480.000 ευρώ. Τα 54 έργα που τρέχουν στον Δήμο μας,  βρίσκονται σε διάφορα στάδια υλοποίησης και δημοπράτησης, 25 μελέτες έργων έχουν ολοκληρωθεί και θα δημοπρατηθούν το επόμενο διάστημα, ενώ κάποιες θα υποβληθούν για χρηματοδότηση μέσω προγραμμάτων. Οι Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης επέλεξαν να μην καταθέσουν τις προτάσεις τους για νέα έργα και μελέτες, για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021, τα οποία ζητούσα και θα επαναλάβω, ότι θα υιοθετούσα και θα ενσωμάτωνα κάθε ολοκληρωμένη πρόταση που θα υπέβαλλαν.
Αντίθετα, προχώρησαν στην καταψήφιση των έργων του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, έργα τα οποία προέκυψαν ύστερα από αιτήματα των Τοπικών μας Συμβουλίων, των δημοτών, των Φορέων και των Υπηρεσιών μας. Όμως, εμείς θα προχωρήσουμε και θα προχωρήσουμε με εκείνους που θέλουν και μπορούν. Η νέα εποχή της Άρτας θέλει το καλύτερο από όλους μας. Η παρουσία των Φορέων και των Δημοτών, των οποίων την γνώμη λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν για όσα σχεδιάζουμε, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα» ανέφερε στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Μεταξύ άλλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν,  ήταν και  ο απολογισμός – ισολογισμός και αποτελεσμάτων χρήσης 2019, του Δήμου Αρταίων.
Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν και τοποθετήθηκαν επί του  θέματος η Διευθύντρια Οικονομικών του Δήμου κα. Βασιλική Κίτσιου και ο ορκωτός, ελεγκτής - λογιστής κ. Παναγιώτης Κοτσιλάρας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι έχουν ελεγχθεί οι οικονομικές καταστάσεις  που καταρτιστήκαν σύννομα  από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου.ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top