Η Διοίκηση του  Επιμελητηρίου Άρτας υποστηρίζει το αίτημα των τοπικών κοινοτήτων Αγνάντων και Κτιστάδων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων για τη φορολογική τους ένταξη στη Δ.Ο.Y. Άρτας αναφέρεται στην ανακοίνωση η οποία έχει ως εξής:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων Αγνάντων και Κτιστάδων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, οι οποίοι υπάγονται φορολογικά στη ΔΟY Ιωαννίνων παρότι μόνιμοι κάτοικοι και επαγγελματίες στην Π.Ε. Άρτας και για το λόγο αυτό θα πρέπει να μεταβαίνουν στα Ιωάννινα για τη διεκπεραίωση συγκεκριμένων υποθέσεων που αφορούν τη Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων ενώ για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες μεταβαίνουν στην Άρτα, με αποτέλεσμα να χάνονται ώρες εργασίας, να επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος μετακίνησης και σε πολλές περιπτώσεις να απαιτείται η μετακίνηση μεταξύ των Νομών για περισσότερες από μία φορές λόγω απαίτησης μετακίνησης δημοσίων εγγράφων μεταξύ των υπηρεσιών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η χιλιομετρική απόσταση είναι αρκετά μεγάλη τόσο για τη μετάβαση στα Ιωάννινα όσο και για τη μετάβαση των κατοίκων των περιοχών αυτών στην Άρτα, με άμεσο αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος και να απαιτούνται διπλάσιες ώρες και κόστος για τη διεκπεραίωση των ζητημάτων του δημοσίου και των αντίστοιχων υπηρεσιών.
Η Διοίκηση του  Επιμελητηρίου Άρτας υποστηρίζει το αίτημα των κατοίκων για τη φορολογική τους ένταξη στη Δ.Ο.Y. Άρτας ώστε να επιλυθούν τα παραπάνω προβλήματα και αιτείται την άμεση ανταπόκρισή σας, δεδομένου ότι εκτός των άλλων προβλημάτων που δημιουργεί η φορολογική τους ένταξη στην Δ.Ο.Υ Ιωαννίνων, προσκρούει στο γεγονός ότι οι επιχειρήσεις που έχουν την έδρα τους στις περιοχές αυτές είναι εγγεγραμμένες στη Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ  του Επιμελητηρίου Άρτας και είναι μέλη του Επιμελητηρίου Άρτας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top