Η κυβερνητική απόφαση για μετακινήσεις εργαζόμενων στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αν δεν οδηγήσουν σε απολύσεις, δεν νομίζουμε ότι είναι αιτία γενικευμένου «ξεσηκωμού», που απολαμβάνει της απαραίτητης κοινωνικής αποδοχής και στήριξης, αναγκαία προϋπόθεση, για την επίτευξη των όποιων στόχων τους.
Δεν αμφισβητούμε τις αγωνίες και τις ενστάσεις τους, ούτε και το δικαίωμά τους, να αγωνιστούν για τη δουλειά τους και για το ψωμί τους.
Και δικαιολογημένα θα λέγαμε και οι δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια τοποθετούνται υπέρ των εργαζόμενων.
Όμως αυτό είναι άλλο και εντελώς διαφορετικό, από εκείνο των παραιτήσεων δημάρχων για αυτό το ζήτημα!
Από πού παίρνουν το δικαίωμα να παραιτηθούν;

Εκείνοι που με την ψήφο τους, τους εξέλεξαν δημάρχους; το κάνανε για να υπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα του δήμου τους.
Κι όχι να… «λακίζουν» από αυτές τις ευθύνες τους, δήθεν για τους εργαζόμενους ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία! Εννοείται πλην αυτής της ασθένειας!
Αυτοί κι αν είναι «τζάμπα μάγκες», διότι γνωρίζουν πως υπάρχουν και υπεύθυνοι δήμαρχοι, που δεν θα εγκαταλείψουν το «σκάφος» τους, δεν θα το ρίξουν στα «βράχια»!
Επίσης γνωρίζουν ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις τους και πολύ περισσότερο αν αυτές είναι και ομαδικές!
Πρόκειται για κακόγουστη επίδειξη πατριωτισμού!
«Παλληκαρίζουν» εκ του ασφαλούς!
Ριψάσπιδες χωρίς αιτία!
«Άδειοι τενεκέδες», που όμως κάνουν μεγάλο θόρυβο!
Θόρυβο που τον ενισχύουν και τα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης!
Κατάντια!
Δικαιώνουν και επιβραβεύουν τη δειλία και την ανευθυνότητα.
Όμως στην περίπτωση των εν λόγω «γραφικών» ζητούμενο για τον καθένα έλληνα πολίτη, που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να είναι άλλο!
Και αυτό το άλλο έχει σχέση με την ποιότητα κάποιων που ασχολούνται με τα κοινά!
Είναι δυνατόν δήμαρχος, στο κορυφαίο όργανο της Τ.Α., την ΚΕΔΕ, να απευθύνεται στους συναδέλφους του και να τους προκαλεί και ωμά να τους προσβάλει, λέγοντας: «Όποιοι από εσάς έχουν αρχίδια να παραιτηθούν…;;;».
Είναι δυνατόν;
Και κανείς δεν αντέδρασε!
Και κάποιοι τον χειροκρότησαν και από πάνω!
Κρίμα!
Δυστυχώς στη χώρα μας έχουμε να κάνουμε και με δήμαρχους… «αρχίδια» κι όχι με δήμαρχους ΜΕ «αρχίδια»!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Άλλο αποστασιοποίηση, άλλο ανεξαρτητοποίηση και άλλο παραίτηση. Για αιρετούς το τελευταίο δεν είναι απλό λάθος, αλλά ασυγχώρητο και καταδικαστέο λάθος!

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top