Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα, την Εβδομάδα των Παθών του Ιησού και συνάμα βιώνουμε, κυριολεκτικά στο αποκορύφωμά της, την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει την χώρα μας τα τελευταία πέντε χρόνια.

Μεγάλη Τετάρτη 8 και Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου, κρίνεται η τύχη μας, παρά τις καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις των κυβερνώντων, διαβεβαιώσεις χωρίς αντίκρισμα και ειλικρίνεια.

Και αυτό φαίνεται ολοκάθαρα, από τις απανωτές αλαλούμ δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης, δηλώσεις που περισσότερο κορυφώνουν την αγωνία του λαού, παρά την καλμάρουν.

Τις προηγούμενες μέρες γίναμε αποδέκτες των πιο απίθανων, ασυνάρτητων, αβασάνιστων και ανεύθυνων θέσεων, κορυφαίων υπουργών και παραγόντων της κυβέρνησης.

Κάνουν λόγο για ρήξη, απειλούν με εκλογές και δημοψηφίσματα, «αυθαδιάζουν» κατά των εταίρων μας, υπαινίσσονται διπλό νόμισμα, εκβιάζουν με Κίνα και Ρωσία!

Και μόλις χθες, στην Επέτειο της Ηρωικής Εξόδου του Μεσολογγίου, ο υπουργός Εργασίας μίλησε και για «ηρωική έξοδο από το ευρώ»!

Αντιδράσεις πανικού και απελπισίας!

Από την άλλη τώρα, οι εταίροι μας, δείχνουν ότι δεν «χαμπαριάζουν» και εμφανίζονται αγανακτισμένοι για την δική μας συμπεριφορά.

Το βέβαιο είναι ότι η χώρα μας έχει στερέψει από ευρώ, έχουν αδειάσει τα Ταμεία, τις Τράπεζες, τους Οργανισμούς και τις τσέπες μας και παρόλα αυτά «δεν βγαίνουν» οι υποχρεώσεις ούτε αυτού του μήνα.

Πανεθνική… κατάθλιψη!

Και τι να περιμένουμε; ΣΤΑΥΡΩΣΗ ή ΑΝΑΣΤΑΣΗ;

Σε αυτή την εβδομάδα, την εβδομάδα των Παθών, ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!

Γιατί είναι η πιο κρίσιμη και ο Θεός να βάλει το χέρι του!

 

                                                                                                                           «Π»

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top