Σε μεγάλο και σημαντικό κυβερνητικό πόστο, αυτό του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, τοποθετήθηκε η Βουλευτής Άρτας ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ!

Όμως η συνέχεια της τωρινής κυβέρνησης, όπως αυτή διαμορφώθηκε, μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την ψήφιση του νόμου, που αφορά το 3ο μνημόνιο, δεν θα είναι ομαλή.

Ένα πόστο πάρα πολύ δύσκολο, για το οποίο χρειάζονται εμπειρία, γνώσεις και ικανότητα για να «ξεφεύγει» από τις «παγίδες» που στήνουν οι εκπρόσωποι δημοσιογράφοι των Μέσων Ενημέρωσης.

Και δεν είναι στις προθέσεις μας, να κρίνουμε αυτή την επιλογή του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, καθόσον ο βίος αυτής της κυβέρνησης είναι διάρκειας ολίγων εβδομάδων και δεν προσφέρεται για κρίσεις και εκτιμήσεις.

Αλλά και για την ίδια την κ. Γεροβασίλη, δεν υπάρχουν περιθώρια για παραγωγή έργου, που χρήζει τις οποιεσδήποτε θετικές ή αρνητικές κριτικές.

Με αυτό το σκεπτικό και προς το παρόν ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» θα αποφύγει οποιαδήποτε κριτική για την εν λόγω βουλευτή της περιοχής μας.

 

                                                                                                                                                            Λ.Σ. 

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top