Το γεγονός ότι στις ερχόμενες πρόωρες εκλογές, που θα γίνουν στις 20 ή 27 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν με λίστα κι όχι με σταυρό, σε συνδυασμό και με τα δεδομένα που προέκυψαν, μετά την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και την ίδρυση του νέου κόμματος ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, τα ψηφοδέλτια των κομμάτων, σε επίπεδο Άρτας, όπως και σε όλη την Ελλάδα, θα είναι εντελώς διαφορετικά και κατ’ ανάγκην… «ανανεωμένα».

Για αυτούς τους λόγους, ενδιαφέρον προκαλούν μόνο εκείνα τα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν από τα κόμματά τους, σε εκλόγιμη θέση κι όχι εκείνα που θα συμπληρώνουν απλά τις λίστες.

Πιο συγκεκριμένα:

Στις εκλόγιμες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, αυτοδίκαια, και κατά σειρά θα είναι η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΡΚΑΣ.

Στη Ν.Δ. ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ και στη δεύτερη θέση η ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ή ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.

Στη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ η ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ.

Στο ΠΑΣΟΚ ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ και στο ΠΟΤΑΜΙ ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ.

Κατά πληροφορίες μας στη Ν.Δ., οι ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ και Γ. ΝΤΑΒΡΗΣ, δεν ενδιαφέρονται για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματός τους, το ίδιο και οι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΜΠΙΠΗΣ και ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλοι οι υποψήφιοι των προηγούμενων εκλογών στο κόμμα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, εκείνα τα τοπικά στελέχη που ακολούθησαν τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου, επανέκαμψαν στο ΠΑΣΟΚ, ενώ αισιοδοξούν ότι θα υπάρξει κοινή κάθοδος ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ, σε αυτές τις εκλογές.

Θα πρέπει να πούμε, ότι οι τρεις έδρες της Άρτας διεκδικούνται κατά βάση, από ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. και οι δύο από αυτές θα πάνε σε εκείνο το κόμμα που θα έρθει πρώτο.

Αν όμως το πρώτο κόμμα δεν φέρει ποσοστό, που θα αφήσει «υπόλοιπο» μεγαλύτερο από το τρίτο, θα πάρει μόνο τη μία έδρα και το τρίτο θα πάρει την 3η!

Και για την 3η αυτή έδρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, σε πρώτο βαθμό θα την διεκδικήσει το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ και ακολουθούν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ενδεχομένως και η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

 

                                                                                          Β.Σ.

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top