Το χαρακτηριστικό του προεκλογικού κλίματος, των βουλευτικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, είναι η καθολική «εκκωφαντική» βουβαμάρα και παγωμάρα, σε όλα τα επίπεδα.

Τα κόμματα λειτουργούν διαδικαστικά, οι υποψήφιοι βουλευτές, αμέτοχοι, έως και αδιάφοροι, με ελάχιστες εξαιρέσεις, λόγω φυσικά της «λίστας», που προκαθορίζει ποιοι θα εκλεγούν και το εκλογικό σώμα «εν υπνώσει»!

Σπάνιοι οι διάλογοι και ανύπαρκτες οι αντιπαραθέσεις, λίγοι είναι εκείνοι που κάνουν γνωστές τις εκλογικές τους προθέσεις, άκρα… «του τάφου σιωπή»!

Όλοι «βρίζουν», αόριστα, τους πάντες και περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνον για τα 3α μνημόνια που φέρανε, αλλά και γιατί «δεν αντιλαμβάνονται», που το πάνε!

Αλλοπρόσαλλος ο ΣΥΡΙΖΑ, τη μια απορρίπτει συνεργασία με όλους τους αντιπάλους του, πλην Καμμένου, την άλλη ανοίγει… «φεγγίτες» συνεργασίας με ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ, αλλά με… προϋποθέσεις που προκαλούν τον κοινό νου, αβασάνιστα «αποκλείει» συνεργασία με τη Ν.Δ., χωρίς και να λέει τι έχει στο νου του. Νέες εκλογές ή εκ νέου… αντιμνημονιακό ανέκδοτο!

Η Ν.Δ. αν είναι πρώτο κόμμα, υπόσχεται ευρεία και «εθνική» συνεργασία, για να κυβερνήσει, με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και με το σκεπτικό, ότι το 3ο μνημόνιο είναι δικό του και «οφείλει» να το υπηρετήσει.

Κάτω λοιπόν από αυτές τις συνθήκες, ο απλός πολίτης και ψηφοφόρος, στέρεψε από κάθε ελπίδα και προοπτική για το μέλλον του, δεν ξέρει που να «ακουμπήσει», οργίζεται και αγανακτεί για την συμπεριφορά του συνόλου των κομμάτων και σκέπτεται σοβαρά την αποχή, αν όχι και τη διακωμώδηση του πολιτικού συστήματος, ψηφίζοντας, κόμματα της «πλάκας» και γραφικούς πολιτικούς αρχηγούς.

Βουβαμάρα και παγωμάρα, που «τσακίζει» νεύρα και θολώνει επικίνδυνα την όλη πολιτική κατάσταση.

 

                                                                                                                  Β.Σ. 

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top