Δήλωση της βουλευτού Άρτας ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, με αφορμή τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κουμουτσάκος: «Όποιος φλερτάρει με την ακροδεξιά και τροφοδοτεί το μίσος, τη μισαλλοδοξία, τον εθνικισμό, τελικά γίνεται ο ίδιος θύμα…»!

Και συνεχίζει: «…Επομένως οι ακροδεξιοί δεν βρήκαν το κεφάλι του κ. Φίλη και πήραν το κεφάλι του κ. Κουμουτσάκου…»!!!!!!

Παναγιά μου!!!

Δηλαδή κατά την κυβερνητική εκπρόσωπο, όποιος φλερτάρει με τη Χρυσή Αυγή, τρώει το ξύλο της αρκούδας…», όπως καλή ώρα έγινε με τον κ. Κουμουτσάκο; Ε;;;

Και γιατί η Χρυσαυγίτες να κυνηγήσουν το κεφάλι του κ. Φίλη, αφού κι αυτοί, όπως και ο κ. Φίλης, δεν δέχονται την ύπαρξη γενοκτονιών; Ε;;;

Είναι γνωστό ότι ο όρος «γενοκτονία», ήταν το κύριο κατηγορητήριο κατά των Ναζιστών στη δίκη της Νυρεμβέργης και σύμφωνα με τον ΟΗΕ, είναι έγκλημα, που τιμωρείται με βάση το Διεθνές Δίκαιο.

Δηλαδή η γενοκτονία χαρακτηρίστηκε έγκλημα, μετά τη βάρβαρη προσπάθεια εξόντωσης των εβραίων, πριν από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και σε όλη τη διάρκειά του. Και στη συνέχεια «γενοκτονίες» χαρακτηρίστηκαν και οι βάρβαρες διώξεις των Ποντίων και των Αρμενίων από τους Τούρκους.

Κάτι που δεν δέχονται επίσημα οι έλληνες ακροδεξιοί, οι έλληνες Χρυσαυγίτες.

Κάτι που δεν δέχεται επίσημα και ο Υπουργός Παιδείας κ. Φίλης!

Ταύτιση απόψεων και… επισήμως!

Που σημαίνει, «καλώς» δεν πήραν το κεφάλι του κ. Φίλη, αλλά εκείνου, του κ. Κουμουτσάκου!

Συμφωνείς φίλε αναγνώστη;

Και για να μην αδικούμε την βουλευτή μας, οι προαναφερόμενες απόψεις της, σαν «ποντιακό ανέκδοτο», δεν… παίζονται!

 

                                                                                          ΛΕ-ΣΤΑΣ 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top