Μάχη στήθος με στήθος θα δώσουν στις 7 Ιουλίου οι υποψήφιοι βουλευτές Άρτας, των τριών πρώτων κομμάτων, Ν.Δ. ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, που διεκδικούν τις τρεις έδρες του νομού μας.
Σε αυτή ειδικά την αναμέτρηση, δεν υπάρχουν… προβαδίσματα, ούτε και ασφαλείς προβλέψεις, ακόμη και για την κατανομή των ίδιων των εδρών.

Όμως το κλίμα που διαμορφώθηκε μετά τις ευρωεκλογές και που δίνει ισχυρό προβάδισμα στη Ν.Δ., έως και ισχυρή αυτοδυναμία, οι υποψήφιοι βουλευτές αυτού του χώρου έχουν λόγους να διεκδικούν τις δύο έδρες με κάθε πρόσφορο μέσο.
Και κυρίως με προεκλογικές καμπάνιες, ασυνήθιστες για τα τοπικά δεδομένα.
Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, που διεκδικούν ο πρώτος με σιγουριά τη μία έδρα και το δεύτερο με αμυδρές πιθανότητες για την τρίτη, τα ίδια αυτά κόμματα, αλλά και οι υποψήφιοι βουλευτές τους, διεξάγουν χαλαρό προεκλογικό αγώνα, με μεθόδους και τακτικές προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων.
Τέσσερις από τους πρωταγωνιστές αυτής της αναμέτρησης, που διεκδικούν με αξιώσεις την εκλογή τους, με συνεντεύξεις τους στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και την καρδιά τους, για όλους και για όλα.
Πρόκειται για τους ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ και ΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, από τη Ν.Δ., και τον ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΡΚΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι εν λόγω συνεντεύξεις θα φιλοξενηθούν αρχικά στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας www.paratiritis-artas.gr και στη συνέχεια όλες μαζί στην έντυπη έκδοση, που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Πέμπτη 4 Ιουλίου, σε 2.500 αντίτυπα.
Τέλος ενδέχεται να προκύψουν και άλλες συνεντεύξεις, άλλων υποψηφίων, που κι αυτές θα έχουν από την πλευρά μας την ίδια αντιμετώπιση.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top