Εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών διοργάνωσε και ο Δήμος Αρταίων και μάλιστα με «μεγάλη επιτυχία», κατά πως λέει το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Διαβάσαμε τα μπλά – μπλά αυτής της εκδήλωσης και φτάσαμε και στους παραβρεθέντες και ψάξαμε ανάμεσά τους να βρούμε τις σημερινές γυναίκες που είναι δημοτικοί σύμβουλοι και που έπρεπε να είναι πρώτες και μπροστά – μπροστά, αναζητήσαμε τους άλλους αξιωματούχους του δήμου μας, που έλαμψαν δια της απουσίας τους, αναζητήσαμε και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αλλά ούτε ένας δεν ήταν παρών και αναρωτηθήκαμε: «Κληθήκανε και δεν πήγανε;»!
Ρωτήσαμε και μας είπαν ότι δεν τους στάλθηκε καμιά σχετική πρόσκληση.
Θυμίζουμε στην σημερινή δημοτική Αρχή ότι αυτή η δομή στο Δήμο Αρταίων έγινε επί δημαρχίας Γιάννη Παπαλέξη και από την τότε αντιδήμαρχο ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.
Αυτό δεν το γνώριζε ο σημερινός αντιδήμαρχος ΝΙΚΟΣ ΛΙΟΝΤΟΣ κι αν ναι, δεν είχε υποχρέωση να προκαλέσει τουλάχιστον τους δημιουργούς αυτής της δομής;
Έστω τιμής ένεκεν, έστω και σαν μια απλή αναγνώριση αυτής της προσφοράς τους;
Διότι μπορεί να είχε «μεγάλη επιτυχία» αυτή η εκδήλωσή τους, αλλά είχε και «μεγάλη μικροψυχία»!

Λ.Σ.ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top