Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε έναν… συναγωνισμό τοπικών και περιφερειακών παραγόντων, γύρω από το ΚΕΝ Άρτας και από τον ενδεχόμενο κίνδυνο να μετατραπεί σε κλειστό Κέντρο Προσφύγων και Μεταναστών.

Περιφερειάρχης, αντιπεριφερειάρχης Άρτας, περιφερειακοί σύμβουλοι, δήμαρχος Αρταίων, και άλλοι αρμόδιοι και αναρμόδιοι, μας «διαβεβαιώνουν» ότι το ΚΕΝ δεν κινδυνεύει από κάτι τέτοιο, κατόπιν…. Τηλεφωνικών διαβεβαιώσεων κυβερνητικών παραγόντων, προς… αυτούς!
Καμιά όμως απευθείας διαβεβαίωση δεν «έσκασε μύτη», από αρμόδιο κυβερνητικό παράγοντα.
Που απλά σημαίνει, ότι υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις του… «αέρα» (δια τηλεφώνου) είναι ανέξοδες και χωρίς καμιά αξία.
Από την άλλη, ο κυβερνητικός βουλευτής Άρτας ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ, για το θέμα αυτό τηρεί σιγήν ιχθύος, αντί να πάρει θέση, ακόμη και να απαιτήσει από τους αρμοδίους υπουργούς, ότι έχουν να πούνε για την τύχη του ΚΕΝ Άρτας, να το πούνε ευθέως και επισήμως και όχι… διαμεσολαβητών!
Όλα τα άλλα και κυρίως, τα περί… διαβεβαιώσεων, είναι άλλο λόγια να αγαπιόμαστε, είναι συνηθισμένες πολιτικές αρλουμπολογίες και τίποτα περισσότερο.
Αν το προσφυγικό – μεταναστευτικό «ξεφύγει» και αυτός ο κίνδυνος είναι ιδιαίτερα ορατός, τότε δεν «γλιτώνουν» ούτε το ΚΕΝ, ούτε το στρατόπεδο «ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ».
Γι’ αυτό και οι όποιες σχετικές διαβεβαιώσεις, γίνονται ανεπίσημα και από… τηλεφώνου δε πρέπει να μας εφησυχάζουν!
Τέλος ο βουλευτής Γ. ΣΤΥΛΙΟΣ έχει υποχρέωση να πάρει δημόσια θέση γι’ αυτό το θέμα, έχει υποχρέωση, τις προαναφερόμενες (τηλεφωνικές) διαβεβαιώσεις, επίσημα να τις συγκεκριμενοποιήσει, τώρα που η κατάσταση ακόμη ελέγχεται.

Λ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top