Ο Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ζήτησε από το Δήμο Αρταίων 80 στρέμματα, από το χώρο που θα γίνει το Επιχειρηματικό Πάρκο της περιοχής μας, για να γίνει Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων.

Δηλαδή ζήτησε αναβολή των διαδικασιών υλοποίησης αυτού του σημαντικού έργου αναπτυξιακής υποδομής της Άρτας, ίσως και του μοναδικού στον νομό μας, μόνο και μόνο για τη φιλοξενία προσφύγων, λες και δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες εκτάσεις ή δεν μπορεί το Δημόσιο να αγοράσει μια έκταση για αυτόν τον σκοπό, σε τιμή μάλιστα μπίρ-παρά, από τις πολλές που πωλούνται τα τελευταία χρόνια και αγοραστές δεν βρίσκονται.

Και γι’ αυτό το «χαζό», από κάθε άποψη, αίτημα χτύπησε «κόκκινο συναγερμό» ο Δήμος Αρταίων.

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για σήμερα το απόγευμα, στο οποίο κλήθηκαν να πάρουν θέση και να κάνουν προτάσεις, μέχρι και οι… Αργυροπελεκάνοι του Αμβρακικού.

Αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, βουλευτές, σύμβουλοι, φορείς, χορωδίες, χορευτικά, ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες, που λέει ο λόγος, για να αποφασίσουν επί αυτού του αιτήματος!!!

Ενός αιτήματος, όχι μόνον απαράδεκτου, αλλά και προκλητικού.

Αιτήματος  και πολιτικής χαζομάρας!

Αν αυτή η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν έγινε από το Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη, για… «ξεβράκωμα» κάποιων πλευρών, τότε θα πρέπει να ανησυχούμε σοβαρά για την «υγεία» εκείνων που τοπικά ασκούν εξουσία.

Διότι η απάντηση επί αυτού του αιτήματος, είναι ένα «ΟΧΙ», χωρίς καμιά επιφύλαξη, χωρίς κανέναν αστερίσκο!

Χωρίς καμιά απολύτως ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

 

Λ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top