Στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Ν. Άρτας έγιναν οι εκλογές για το Προεδρείο αυτού του φορέα.

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου, μεταξύ άλλων, διαβάζουμε:

«Παρόλο που το 90% του Δικτύου του Συνδέσμου Ύδρευσης βρίσκεται στον Δήμο Αρταίων, ο μέχρι τώρα Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, πρότεινε να μοιραστεί η Προεδρία του Συνδέσμου ανά δύο έτη για κάθε Δήμαρχο, δηλαδή σε Δήμο Αρταίων και Δήμο Νικολάου Σκουφά.
Όμως η Επικεφαλής της Παράταξης  «Δημοτική Αναγέννηση»  του Δήμου Αρταίων,  κα. Τζένη Ταπραντζή - Κοίλια αποφάσισε να μην στηρίξει την πρόταση του Δημάρχου Αρταίων, αλλά  στήριξε την πρόταση της κ. Ροζίνας Βαβέτση, Δημάρχου Νικ. Σκουφά, για να είναι εκείνη τέσσερα χρόνια στην Προεδρία του Συνδέσμου, απεμπολώντας με αυτό τον τρόπο τα συμφέροντα του Δήμου Αρταίων….».

Δήμαρχε Χρήστο Τσιρογιάννη, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας του νομού Άρτας, ο δήμαρχος Αρταίων, διεκδικεί και δεν παζαρεύει αξιώματα.
Κι όταν τα αξιώματα αυτά έχουν σχέση με Φορέα που διαχειρίζεται το 90% του δικτύου Ύδρευσης της περιοχής μας, όπως στην περίπτωσή μας, η διεκδίκηση γίνεται αδιαπραγμάτευτα, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς αστερίσκους.
Η Προεδρία αυτού του Συνδέσμου επιβάλλεται να ανήκει στον μεγαλύτερο Δήμο του νομού, όχι μόνον γιατί έχει το 90% του Δικτύου, αλλά και γιατί ο Δήμος Αρταίων έχει και την κατάλληλη υποδομή (σε υπηρεσίες, προσωπικό κ.α.) για να υπηρετηθεί αποτελεσματικά ο Σύνδεσμος.
Αυτά είναι τα αυτονόητα στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και αυτά τα αυτονόητα οφείλουν να τα γνωρίζουν όσοι την υπηρετούν.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Αυτό έπρεπε να κάνεις δήμαρχε και ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του.
Όλα τα άλλα είναι επιεικώς προφάσεις εν αμαρτίαις!

Λ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top