Πριν από λίγες ημέρες είχαμε εκλογές στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΕΔΙΝΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΩΝ ΔΗΜΩΝ Ν. ΑΡΤΑΣ, για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου, στις οποίες εκλέχτηκε πρόεδρος η δήμαρχος «Νικολάου Σκουφά» ΡΟΖΙΝΑ ΒΑΒΕΤΣΗ, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά του Δημάρχου Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Αντιδράσεις που εκ των υστέρων αποδείχτηκαν αδικαιολόγητες.
Διότι ο Δήμαρχος κατάγγειλε την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ότι απεμπόλησε τα συμφέροντα του Δήμου Αρταίων, παρέχοντας σε αυτές τις εκλογές τη στήριξή της στη δήμαρχο «Νικολάου Σκουφά» κάτι που δεν έγινε ακριβώς έτσι.
Διότι η κα Βαβέτση εκλέχτηκε παμψηφεί Πρόεδρος του Συνδέσμου και με την ψήφο του Δημάρχου Αρταίων!!!
Όμως το ζητούμενο στην περίπτωση δεν είναι ακριβώς αυτό.
Εξ αρχής έγιναν λάθη από πλευράς του Δημάρχου Αρταίων.

Πιο συγκεριμένα:

ΠΡΩΤΟ ΚΑΘΟΣ: Πρότεινε για πρόεδρο του Συνδέσμου τον επικεφαλής του τρίτου συνδυασμού και όχι του δεύτερου, δηλαδή τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ και όχι τη ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ και το Δημοτικό Συμβούλιο απέρριψε αυτή την πρότασή του.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΑΘΟΣ: Αφού δεν ήθελε την κα Ταπραντζή, γιατί δεν πρότεινε τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΛΑΓΚΑ, που πολιτικά κινούνται στον ίδιο χώρο, τη Ν.Δ., από τον κόσμο της οποίας κέρδισε το Δήμο Αρταίων;

ΤΡΙΤΟ ΛΑΘΟΣ: Όπως είπαμε και σε προηγούμενο κείμενό μας, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας του νομού, ο δήμαρχος του Δήμου Αρταίων, διεκδικεί και δεν παζαρεύει ρόλους. Αυτό είναι το δίκαιο, το λογικό, το αυτονόητο!
Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης είθισται να είναι ο δήμαρχος Αρταίων, γιατί ο μισός πληθυσμός του νομού και του δικτύου βρίσκονταιι στα όριά του, αλλά και για πλείστους άλλους λόγους.

ΤΕΤΑΡΤΟ ΛΑΘΟΣ: Γιατί δεν πρότεινε για αντιπρόεδρο του Συνδέσμου την Τζένη Ταπραντζή, μιας και είχε «κοπεί» από το Δ.Σ. ο Γιάννης Παπαλέξης, και

ΠΕΜΠΤΟ ΛΑΘΟΣ: Γιατί έκανε λόγο για «καρεκλοθήρες», ενώ ο ίδιος στήριξε με τη ψήφο του, αυτούς τους «καρεκλοθήρες»;

Εν κατακλείδι: Γιατί σε αυτό το θέμα «αδίκησε» καταφανέστατα τους Τζένη Ταπραντζή και Γιώργο Μπαλάγκα, κόντρα στα συμφέροντα του Δήμου Αρταίων;
Διαδικαστικά και με καλή θέληση, η εκλογή του Προέδρου της Ύδρευσης, ήταν ένα απλό φιογκάκι και ο Δήμαρχος με τις λάθος κινήσεις του, την έκανε «Γόρδιο Δεσμό», σε βάρος του Δήμου μας.
Τι να πούμε!

«ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top