Χωρίς να πιστεύω ότι ένα ευσύνοπτο και λιτό δελτίο τύπου αποτέλεσε συνειδητή θεσμική εκτροπή ή αφορμή για να κλονισθεί το αυξημένο κύρος της Δικαιοσύνης στη συνείδηση των πολιτών… έχω την αίσθηση ότι η από 24/2/2021 έκκληση της  Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων προς την Πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατουμένου Δ.Κουφοντίνα κάθε άλλο παρά «άλογη» θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί αφού:

α) δεν ήταν η πρώτη απεργίας πείνας του Δ.Κουφοντίνα για να πετύχει να προκαλέσει και «το κοινό περί δικαίου αίσθημα» και την άνιση μεταχείρισή του έναντι των λοιπών, ανά την Ελλάδα,

κρατουμένων
β) είχε εκδοθεί ήδη Εισαγγελική δ/ξη για την άμεση μεταγωγή του καταδικασθέντος κρατουμένου στο ΓΝΛαμίας και για παροχή ανάλογης νοσοκομειακής υποστήριξης
και βεβαίως
δ) ο αρχιεκτελεστής της 17ης Νοέμβρη εξακολουθεί αμετανόητος για ένδεκα αθώες ανθρώπινες ζωές που για αυτόν δεν ήταν τίποτε άλλο παρά -ίσως- ένδεκα -11- λεπτά από την ζωή του.
Εύχομαι να μην έχουμε τον 1ο νεκρό απεργό πείνας και να ζήσει για να μετανοήσει και για να εξομολογηθεί στο Θεό του λαμβάνοντας τη συγχώρεση Του και από τον Σεπτέμβριο του 2021, να ασκήσει τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματά του  για την προβλεπόμενη στο νέο Π.Κ δυνητική υφ’ όρων αποφυλάκιση.
Ως μαχόμενος δικηγόρος που σέβομαι τους άφοβους όσο και επιεικείς κ.κ Δικαστές και Εισαγγελείς θα ευχόμουν να μην είχε τοποθετηθεί η ΕνΔΕ κατά αυτό τον τρόπο στο ζήτημα του Δ.Κουφοντίνα, διότι αύριο - ίσως - η κίνηση αυτή να μπορούσε, ατυχώς & απρεπώς, να χαρακτηριστεί και ως «αλληλέγγυα» ενώ ευελπιστώ, εάν υπάρχουν βεβαίως, ηρεμία στους εκδοροσφαγείς. Δεν συνάδει ούτε στο ήθος ούτε στο υψηλό επιστημονικό κύρος των λειτουργών της Δικαιοσύνης η αντιπαλότητα που κάθε άλλο παρά εκθέτει την ευπρέπειά τους.

Σε αυτό το σχολείο, το σχολείο της ζωής!!!

Δημήτριος Λ & Π Λαμπράκης
Δικηγόρος Αρτας


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top