Όταν γίνεται λόγος για Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, τα τελευταία οκτώ χρόνια, αναφερόμαστε στον αντιπεριφερειάρχη ΒΑΣΙΛΗ ΨΑΘΑ.

Αυτά τα δύο πάνε μαζί!
Όμως οι επόμενες Περιφερειακές εκλογές είναι ξεχωριστές, διότι η Περιφέρεια Ηπείρου είναι η τοπική κυβέρνηση και προέκταση της Κεντρικής Εξουσίας.
Η νέα κυβέρνηση της ενισχυμένης Ν.Δ., εκ των πραγμάτων, καλείται να λειτουργήσει με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες της κοινωνίας.
Πρέπει να προχωρήσει σε γενναίες μεταρρυθμίσεις, πρέπει να οδηγήσει τη χώρα σε γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης, πρέπει να κάνει τομές σε πολλούς τομείς για να εκσυγχρονιστεί το κράτος μας.
Και σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται και ισχυρές περιφέρειες, με ισχυρούς και αποτελεσματικούς περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες.
Αυτά είναι τα τωρινά ζητούμενα.
Για την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, η εκλογή του ΒΑΣΙΛΗ ΨΑΘΑ, μπορεί να θεωρείται δεδομένη, αλλά αυτό δεν φθάνει.
Οι εμπειρίες και οι γνώσεις του είναι πολύ χρήσιμες και αυτό δεν φθάνει.
Πρέπει να εμφανίσει και εκλογική δύναμη, για να είναι και ο ίδιος ισχυρός.
Χρειάζεται οπωσδήποτε «σταυρό» για να εκλεγεί περιφερειακός  σύμβουλος, χρειάζεται όσο το δυνατόν πιο πολλούς ψήφους, για να ισχυροποιηθεί στη συνέχεια, για το αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας.
Το τονίζουμε αυτό γιατί δεν είναι και λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ή νομίζουν, ότι επειδή είναι εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχης, δεν χρειάζεται και «σταυρό»!
Χρειάζεται ατομική δύναμη για να δυναμώσει και η φωνή της Άρτας.

 

Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top