ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι σύγχρονοι ολυμπιακοί αγώνες γίνονται κάθε 4 χρόνια.
Μια πόλη που να πληρεί τις προϋποθέσεις διεξαγωγής των αγώνων ύστερα από ψηφοφορία αναλαμβάνει την τέλεση των αγώνων που είναι παγκόσμιο γεγονός όχι μόνο αθλητικό αλλά και κοινωνικό και οικονομικό.

Περισσότερα...

Αγαπητοί συνδημότες μας,
Πέρασαν ήδη τρεις (3) μήνες από την έναρξη της δημοτικής μας θητείας στο Δημοτικό Συμβούλιο και την Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.
Λίγος ο καιρός με πολλά όμως  κωμικοτραγικά να συμβαίνουν κατά το χρονικό διάστημα αυτό, τα οποία είμαστε αναγκασμένοι  να δημοσιοποιήσουμε λόγω και του γεγονότος ότι η πλειοψηφία και ο Δήμαρχος παραποιούν και παρουσιάζουν εντελώς διαφορετικά τα γεγονότα από ότι είναι, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να παραπλανήσουν τους δημότες.

Περισσότερα...

Η δημοσιογραφική οικογένεια έχασε ξαφνικά ένα ακόμη επώνυμο μέλος της. Η Όλγα Ι. Κολιάτσου, με Αρτινή καταγωγή έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 22/3/2024 προκαλώντας μεγάλη θλίψη μεταξύ των συναδέλφων της και περισσότερο .στην ευρύτερη οικογένεια Κολιάτσου.

Περισσότερα...

Άρθρο της Όλγας Γεροβασίλη, βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και Δ’ Αντιπροέδρου της ΒτΕ, στην εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής”

Περισσότερα...

167 χρόνια μετά τις πρώτες κινητοποιήσεις των γυναικών εργατριών στη Νέα Υόρκη, οι οποίες διεκδικούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας, η φετινή 8η Μάρτη είναι μια ευκαιρία για να στοχαστούμε πού βαδίζουμε στον 21ο αιώνα όσον αφορά θεμελιακές αξίες των δυτικών κοινωνιών, όπως η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη, η Ισότητα.

Περισσότερα...

Γράφει ο Βασίλης Ψαθάς*

Τις τελευταίες μέρες, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της πολιτικής συζήτησης το σχέδιο νόμου για τη μεταρρύθμιση στη τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη δημιουργία μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων.

Περισσότερα...

Γράφει: η Χριστίνα Μπίζα

Έρχονται οι εξελίξεις σαν «βροχή» και κάπου εκεί που αναπτερώνονται οι προσδοκίες από ελπιδοφόρες ειδήσεις, τον τόνο δίνουν τα γεγονότα και οι πραγματικές αποστάσεις προς την Ανάπτυξη με Ενότητα.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 131

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top