ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ως δήμαρχος Αρταίων, διακρίνονταν για το υψηλό προσωπικό του ήθος, αταίριαστο για τις εποχές που διαχειρίστηκε τις τύχες του Δήμου Αρταίων (1983 – 1990).

Περισσότερα...

Ο Δήμος Αρταίων δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από άλλους δήμους της χώρας, με τα ίδια κριτήρια (πληθυσμιακά, γεωγραφικά κλπ.), τηρουμένων βέβαια των αναλογιών και των προϋποθέσεων.

Περισσότερα...

Στο μεγαλύτερο μέρος τους, οι διατελέσαντες Δήμαρχοι Αρταίων, από τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΙΜΕΝΤΖΗ μέχρι τον ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ άφησαν το αποτύπωμά τους, με δράσεις, παρεμβάσεις και έργα τους, για τα οποία αξίζει να μνημονεύονται.

Περισσότερα...

Γράφει η Μαίρη Καραμπίκα*

Νέα ζευγάρια, 25-30 ακόμη και 35 ετών, ερωτευμένα, αγαπημένα, με σεβασμό και κατανόηση ο ένας προς τον άλλον,  «βολτάρουν» βαδίζοντας  μαζί  χέρι – χέρι  και κάνουν όνειρα για το πώς θα χτίσουν την κοινή τους ζωή.

Περισσότερα...

Μια ακόμη εκλογική μάχη φτάνει σιγά σιγά στη γραμμή του τερματισμού. Οι συμπολίτες μας είναι αυτοί που θα αποφασίσουν ,αυτοί που θα απαντήσουν στα κρίσιμα ερωτήματα. Η ιστορική μας πόλη η Άρτα τα τελευταία 13 χρόνια κινείται μέσα στη μιζέρια ,στην αφάνεια και στον αστερισμό του παρασκηνίου και των εφήμερων υποσχέσεων.

Περισσότερα...

Η Άρτα μας είναι ένας ευλογημένος τόπος, με ζεστούς, φιλόξενους κι ευγενικούς ανθρώπους, που ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι έτοιμοι να βοηθήσουν το συνάνθρωπο.

Περισσότερα...

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε Κοινό των Ηπειρωτών με επικεφαλής τον Γιάννη Στέφο.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 129

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top